Απόψε Rooftop pool party με Sillyboy, My Wet Calvin και Lilis Bros - iefimerida.gr

Απόψε Rooftop pool party με Sillyboy, My Wet Calvin και Lilis Bros

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κυριακή 3 Ιουλίου, ο Sillyboy, οι My Wet Calvin και οι Lilis Bros μας προσκαλούν στην οροφή του ξενοδοχείου Park για ένα από τα πιο ξεχωριστά μουσικά απογεύματα του φετινού καλοκαιριού.Δίπλα στη πισίνα και λίγο πριν το σούρουπο, η παρέα της Just Gazing παρουσιάζει στο κέντρο της πόλης ένα καλοκαιρινό μουσικό performance με την συνοδεία δροσερών cocktails και θέα το ιστορικό κέντρο της πόλης. O Sillyboy αναμένεται να αποδομήσει το ηλεκτρικό ύφος των μέχρι τώρα live set του και με βάση μόνο την κιθάρα και το μπάσο θα κάνει μια πιο laid back προσέγγιση των κομματιών του "Played" , ενώ η καλειδοσκοπική electro pop των My Wet Calvin αναμένεται για μια ακόμη φορά απρόβλεπτη πιθανόν με την πιο καλοκαιρινή της μέχρι σήμερα μορφή.Και επειδή ένα σωστό rooftop pool party χρειάζεται την ανάλογη μουσική επένδυση, το dj δίδυμο των Lilis Brothers θα βάλει στο μιξ μερικές από τις πλέον διαχρονικές χορευτικές αξίες των τελευταίων 20 καλοκαιριών καθώς και τις πιο αξιόλογες νέες κυκλοφορίες.

*Στείλτε email στο contact@justgazing.com με θέμα "Just Gazing Pool Party" προκειμένου να προσθέσετε το ονοματεπώνυμο σας (και των φίλων σας) στην λίστα συμμετεχόντων.
Θα σας σταλεί απαντητικό email που θα πιστοποιεί την συμμετοχή σας στην λίστα του party (με τoν αύξοντα αριθμό του πάσου σας).
Nα σημειωθεί ότι για την αρτιότερη και ασφαλέστερη έκβαση του event,θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην είσοδο με βάση την email λίστα μας και πρόσβαση στον χώρο θα έχουν κυρίως όσοι έχουν φροντίσει εκ των προτέρων να συμπεριληφθουν στην λίστα.
Η λίστα των συμμετεχόντων μέσω email κλείνει το Σάββατο 2 Ιουλίου στις 17.00.

Ώρα: 19:00 - 01:00

Είσοδος: 5 euros

Park Hotel: Λ.Αλεξάνδρας 10

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ