BBC: Η πιο δημοφιλής χώρα είναι η Γερμανία - iefimerida.gr

BBC: Η πιο δημοφιλής χώρα είναι η Γερμανία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Γερμανία ανέδειξαν ως πιο δημοφιλή χώρα τα αποτελέσματα γκάλοπ του BBC, στο οποίο οι θετικές γνώμες για χώρα της Ανγκελα Μέρκελ έφτασαν το 59%.

Στο γκάλοπ, συμμετείχαν πάνω από 26.000 άτομα σε 25 χώρες, στα οποία ζητήθηκε να κατατάξουν 16 χώρες αλλά και την ΕΕ συνολικά σε κατάταξη για το εάν η επιρροή τους είναι «κυρίως θετική» ή «κυρίως αρνητική».

Στην κορυφή, βρέθηκε η Γερμανία με 59% θετικές γνώμες, εμφανίζοντας ποσοστό αυξημένο σε σχέση με πέρυσι, ενώ ακολουθούν ο Καναδάς και η Βρετανία με 55% θετικές γνώμες, η Ιαπωνία με ποσοστό 51% και η Γαλλία με ποσοστό 49% η οποία ισοβαθμεί με την Ευρωπαϊκή Ενωση ως σύνολο.

Στον αντίποδα, οι ΗΠΑ είχαν ποσοστό9 (45%), η Κίνα (42%), η Ρωσία (30%), ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε το Ιράν με ποσοστό μόλις 15%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ