Ράκος ο 17χρονος μητροκτόνος – Δεν θα πάει στην κηδεία - iefimerida.gr

Ράκος ο 17χρονος μητροκτόνος – Δεν θα πάει στην κηδεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας κρατείται ο 17χρονος μαθητής από το Αγρίνιο που δολοφόνησε τη μητέρα του με κουζινομάχαιρο, επειδή τον πίεσε να κλείσει την τηλεόραση. Δεν θα παραστεί στην κηδεία.

Πληροφορίες που ήθελαν να υποβάλλεται αίτημα ώστε να παραστεί ο νεαρός στην κηδεία, σήμερα στις 11 π.μ., διαψεύδονται. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα και όπως είναι λογικό, ο 17χρονος τελεί ακόμα σε κατάσταση σοκ, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Η ψυχική του υγεία, προφανώς λόγω της περιόδου των πανελλαδικών εξετάσεων, επιδεινώθηκε. Υπάρχουν στοιχεία, που συνηγορούν σε αυτό, καθώς ο νεαρός είχε παρακολουθηθεί από γιατρούς κατά το παρελθόν, δίχως ωστόσο να προκύψει κάποιο βίαιο ξέσπασμα.

Η υπόθεση εξαιτίας της λεπτότητάς της, εξετάζεται με ευαισθησία από νομικούς, αλλά και τις δικαστικές αρχές και την Αστυνομία. Ο 17χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ