Τη Δευτέρα η απολογία του 17χρονου που έσφαξε τη μητέρα του - iefimerida.gr

Τη Δευτέρα η απολογία του 17χρονου που έσφαξε τη μητέρα του

Την Δευτέρα η απολογία του 17χρονου που έσφαξε τη μητέρα του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα πήρε από τον ανακριτή Αγρινίου ο 17χρονος μαθητής που δολοφόνησε τα ξημερώματα της Τετάρτης τη μητέρα του μέσα στο σπίτι τους.

Μέχρι τότε, ο ανήλικος θα παραμείνει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο. Νωρίτερα, ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος έχει παραδεχθεί την πράξη του, ενώ οι αστυνομικοί δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατάθεση του πατέρα τού μαθητή σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο σπίτι, αφού, εκτός από τον γιο του και τη σύζυγό του, ήταν ο μόνος που βρισκόταν σε αυτό την ώρα του φόνου.

Ο νεαρός σκότωσε την 51χρονη γυναίκα με κουζινομάχαιρο, επειδή του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση. Οι γείτονες περιγράφουν τον ανήλικο δράστη ως κλειστό χαρακτήρα, χωρίς έντονη κοινωνική ζωή και ιδιαίτερες παρέες, με κύριες ασχολίες του τα παιχνίδια στον υπολογιστή και την τηλεόραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ