Oι συγκινητικές δηλώσεις της οικογένειας του Τόμας Πρωτόπαπα που φεύγει για Αγγλία - iefimerida.gr

Oι συγκινητικές δηλώσεις της οικογένειας του Τόμας Πρωτόπαπα που φεύγει για Αγγλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε τις 66 μέρες της νοσηλείας του Τόμας Πρωτόπαπα στο ΚΑΤ ευχαρίστησε η οικογένεια του άτυχου ηθοποιού.

«Η οικογένεια του Τόμας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΚΑΤ, για την αμέριστη επιστημονική και ανθρώπινη υποστήριξη τους προς τον Τόμας και εμάς, αυτές τις 66 μέρες της νοσηλείας του στην Εντατική. Όπως επίσης τους φίλους του, και όλους τους συνανθρώπους μας, που με την αγάπη, τη σκέψη, την παρουσία, τις προσευχές και τις ευχές τους, μας στήριξαν ηθικά και ψυχικά. Ο Τομ θα ζει πάντα μέσα μας». Αυτό δήλωσε -σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star- η οικογένεια του Τόμας Πρωτόπαπα, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του.

Ενώ σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ τα μέλη της οικογένειας ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για την Αγγλία, από όπου κατάγεται η μητέρα του του Τόμας.

Τέλος, όσον αφορά το τι θα γίνει με το σώμα του, αυτή την στιγμή -σύμφωνα με το δημοσίευμα- η καύση μοιάζει ως το πιο πιθανό σενάριο.

Άξιο επισήμανσης του πόσο είχαν όλοι αγαπήσει τον Τόμας είναι και το γεγονός ότι, όταν ήρθε το τέλος (σ.σ. εξαιτίας πολλαπλών λοιμώξεων που έπληξαν τον εξασθενημένο οργανισμό του), ο προσωπικός γιατρός του ξέσπασε σε λυγμούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤ Τόμας Πρωτόπαπας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ