Στο εδώλιο ο Μάκης Ψωμιάδης για την υπεξαίρεση χρημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ - iefimerida.gr

Στο εδώλιο ο Μάκης Ψωμιάδης για την υπεξαίρεση χρημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στο εδώλιο ο Μάκης Ψωμιάδης για την υπεξαίρεση χρημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 30 Μαϊου θα συνεχιστεί η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι συνήγοροι του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα ζήτησαν για ακόμα μία φορά αναβολή με την πρόφαση πως οι βασικοί νομικοί εκπρόσωποι του κατηγορούμενου βρίσκονταν σε άλλες δίκες και δεν μπορούσαν να παραστούν.

Ο πρόεδρος ξεκαθάρισε πως δεν θα δοθεί αναβολή και η έδρα αποσύρθηκε να συνεδριάσει και πήρε την απόφαση να διακοπεί προς το παρόν η δίκη και να συνεχιστεί στις 30 Μαΐου, με την ίδια σύνθεση.

Πριν ανακοινωθεί η διακοπή και η νέα ημερομηνία, παρενέβη ο Χάρης Οικονομόπουλος και επεσήμανε πως από τις 7 Ιουνίου η ΠΑΕ ΑΕΚ θα βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης κάτι που δεν άλλαξε γνώμη στο Εφετείο για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης, απλά την όρισε όσο πιο σύντομα μπορούσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ