Καλοκαιρινές λασποβροχές με σκόνη από την Αφρική και τον υδράργυρο στο κόκκινο - iefimerida.gr

Καλοκαιρινές λασποβροχές με σκόνη από την Αφρική και τον υδράργυρο στο κόκκινο

Καλοκαιρινές βροχές με τον υδράργυρο στα κόκκινα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρχίζουν οι καλοκαιρινές μπόρες αφού σήμερα Τετάρτη προβλέπεται συννεφιά με πιθανές βροχές αλλά και ισχυρούς ανέμους που ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική, ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Στην Αττική θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις το απόγευμα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και το βράδυ στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που αργότερα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές μπόρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις το απόγευμα κατά περιόδους πιο συχνές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ