ΑΕΚ: Ανοίγει ο φάκελος με τα παλιά χρέη - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Ανοίγει ο φάκελος με τα παλιά χρέη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ασκός του Αιόλου για τα χρέη της Ενωσης προς το δημόσιο άνοιξε με τη δικαιοσύνη να ανατρέχει στην οικονομική διαχείριση της ομάδας από το 1990.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», το δικαστικό τμήμα της ΦΕΑ Αθηνών έχει αποστείλει σχετικό φάκελο προς την οικονομική εισαγγελία για να επιληφθεί των οφειλών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο από το 1990 μέχρι σήμερα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στο στόχαστρο βρίσκονται 22-23 άτομα που είχαν δικαίωμα υπογραφής, ως πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή διευθύνοντες σύμβουλοι στις εκάστοτε διοικήσεις.

Ήδη 12-13 κλητεύσεις, που αφορούν ποινικές διώξεις ή σημειώματα καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών προ κατάσχεσης, έχουν επιδοθεί στους υπεύθυνους, ενώ το κράτος μετά την εξαγγελία περί πτώχευσης της ΑΕΚ έχει κάνει πιο σκληρή τη στάση του απέναντι στους υπευθύνους.

Το «Έθνος» αναφέρει πως πρώην παράγοντας της ΑΕΚ έχει επισκεφτεί τρεις φορές το τελευταίο διάστημα τη ΦΕΑ Αθηνών για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ