Ποζάρει ξανά μετά από 30 χρόνια-Το εξώφυλλο του Sports Illustrated επιστρέφει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποζάρει ξανά μετά από 30 χρόνια-Το εξώφυλλο του Sports Illustrated επιστρέφει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα» ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν όσοι είδαν την φωτογράφηση της -59χρονης πλέον- Κρίστι Μπρίνκλει (εξώφυλλο στο Sports Illustrated το 1979, 1980 και 1981) για το νέο κοσμικό περιοδικό The Hamptons.

Με ένα μαύρο μαγιό και φόντο την αξίας 30 εκ. δολαρίων έπαυλή της στα Hamptons αποφάσισε να ποζάρει η πρώην σύζυγος του Μπιλι Τζόελ μετά από 30 χρόνια απουσίας από μπροστά τον φακό. Όλα αυτά στα πλαίσια του λανσαρίσματος ενός νέου κοσμικού περιοδικού που ασχολείται με την ζωή των πλούσιων και διάσημων που έχουν σπίτια εκεί.

Η Μπρίνκλει, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα των 80s, μένει μόνιμα στην περιοχή. Ενώ μετά από 4 γάμους (και 4 επιτυχημένα διαζύγια) η προσωπική της περιουσία έχει φτάσει να αγγίζει τα 80 εκ. δολάρια.

Αν και το τελευταίο της διαζύγιο, με τον Πίτερ Κουκ, ήταν εξαιρετικά επώδυνο. Όπως δηλώνει η ίδια «Κατάλαβα ότι τελείωσε ο γάμος μου όταν ένας αστυνομικός ήρθε στην πόρτα μου και μου αποκάλυψε ότι ο άντρας μου με απατάει επί δυο χρόνια με την 17χρονη κόρη του».

Ποζάρει ξανά μετά από 30 χρόνια-Το εξώφυλλο του Sports Illustrated επιστρέφει [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπίλι Τζόελ Κρίστι Μπρίνκλει The Hamptons
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ