Η Τζένιφερ Λόρενς φοράει μόνο την μπλε μπογιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τζένιφερ Λόρενς φοράει μόνο την μπλε μπογιά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έγινε η πρώτη εικόνα από την Τζένιφερ Λόρενς «ντυμένη» ως Mystique που πόσταρε ο σκηνοθέτης του "X-Men: Days of Future Past" στο οποίο πρωταγωνιστεί.

«Αυτή την φορά το κουστούμι θα είναι από το λαιμό και κάτω. Οπότε ελπίζω αυτό να μου γλιτώσει χρόνο στο make up και να βοηθήσει να έχω λιγότερες φουσκάλες. Πάντως είμαι ενθουσιασμένη να το φοράω ξανά».

Αυτό τουίταρε η ταλαντούχα Τζένιφερ Λόρενς σχετικά με τον ρόλο της ως η μεταλλαγμένη Mystique (που μπορεί να παίρνει την μορφή όποιου θέλει) τον οποίο καλείται να επαναλάβει στο "X-Men: Days of Future Past" που κυκλοφορεί μέσα Ιουλίου. Λίγες εβδομάδες δηλαδή μετά το έτερο blockbuster στο οποίο πρωταγωνιστεί, το "The Hunger Games: Catching Fire."

Η Τζένιφερ Λόρενς φοράει μόνο την μπλε μπογιά της [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο λόγος που έγινε viral είναι ότι το «κουστούμι» στο οποίο αναφέρεται δεν είναι παρά μια λεπτή στρώση bodypaint που δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία.Όπως συνέβη και με την προηγούμενη κινηματογραφική Mystique, την αγαλματένια Ρόμπιν Ρομίν Στάμος.

Η Τζένιφερ Λόρενς φοράει μόνο την μπλε μπογιά της [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ