H Αλέκα Καμηλά φωτογραφίζεται μετά από εννιά χρόνια αποχής [βίντεο] - iefimerida.gr

H Αλέκα Καμηλά φωτογραφίζεται μετά από εννιά χρόνια αποχής [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι παραμένει μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες των τελευταίων 15 ετών απέδειξε η Αλέκα Καμηλά φωτογραφιζόμενη και δίνοντας συνέντευξη σε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Με κοντό μαλλί και αέρα που δεν πρόδιδε καθόλου ότι έχει να σταθεί μπροστά σε φωτογραφικό φακό τα τελευταία 9 χρόνια, βρέθηκε να παίρνει πόζες η Αλέκα Καμηλά για τις ανάγκες της φωτογράφησής της για το εξώφυλλο του περιοδικού «Adore» που κυκλοφόρησε με την εφημερίδα «Μακεδονία».

Η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά, που επέλεξε να εγκαταλείψει την καριέρα της προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της (τον σύζυγό της Πρέντρακ Στογιάκοβιτς, και τα τρία τους παιδιά) απέδειξε για άλλη μια φορά γιατί ήταν σταθερά στην πρώτη δεκάδα στη λίστα με τις πιο όμορφες συζύγους αθλητών την εποχή που ο Στογιάκοβιτς διέπρεπε στο NBA.

Πλέον το αγαπημένο ζευγάρι έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Adore Αλέκα Καμηλά Στογιάκοβιτς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ