Η Έλεν Μίρεν πήρε τη θέση της Ελισάβετ εκπληρώνοντας την επιθυμία 10χρονου καρκινοπαθή - iefimerida.gr

Η Έλεν Μίρεν πήρε τη θέση της Ελισάβετ εκπληρώνοντας την επιθυμία 10χρονου καρκινοπαθή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλές φορές στην καριέρα της «έπαιξε» τη βασίλισσα. Στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο αλλά και το θέατρο, η Έλεν Μίρεν έχει ταυτιστεί με αυτούς τους ρόλους. Αυτή τη φορά όμως «έγινε» Ελισάβετ για αγαθό σκοπό, προκειμένου να εκπληρώσει την επιθυμία 10χρονου καρκινοπαθή, τον οποίο μάλιστα έχρισε και ιππότη.

Ο Όλιβερ Μπάρτον διαγνώστηκε με καρκίνο για τρίτη φορά στη ζωή του. Υποφέροντας από σύνδρομο Ντάουν, και με τις επιλογές για θεραπεία περιορισμένες, οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του πως του απομένουν μερικοί μήνες ζωής. Εκείνοι αποφάσισαν λοιπόν να πραγματοποιήσουν κάθε επιθυμία του 10χρονου, ο οποίος μεταξύ άλλων ήθελε να επισκεφθεί το Μπάκιγχαμ και να γνωρίσει την Βασίλισσα. Όταν ένα ίδρυμα επικοινώνησε με την Ελισάβετ για αυτό το σκοπό, το αίτημα απορρίφθηκε. Τότε στράφηκαν στον άνθρωπο που... πλησιάζει περισσότερο από κάθε άλλον σε αυτή τη μορφή, την Έλεν Μίρεν.

Η ηθοποιός δέχθηκε με χαρά και σύμφωνα με τους γονείς του μικρού, έπαιξε άψογα το ρόλο της. Τον υποδέχθηκε στο θέατρο, όπου ένας μπάτλερ τους σέρβιρε τσάι και στη συνέχεια εκείνη τον έχρισε ιππότη. Μάλιστα ο 10χρονος πίστεψε πως όντως γνώρισε την βασίλισσα και ήταν τρισευτυχισμένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ