BMW 5: Η μεγάλη γερμανική λιμουζίνα ανανεώνεται - iefimerida.gr

BMW 5: Η μεγάλη γερμανική λιμουζίνα ανανεώνεται

BMW 5: Η μεγάλη γερμανική λιμουζίνα ανανεώνεται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η BMW της σειράς 5 έφτασε το χρόνο ημίσειας ζωής της, οπότε λογικά και προγραμματισμένα ανανεώνεται προκειμένου να συνεχίσει φρεσκαρισμένη. Φυσικά η ανανέωση δεν σημαίνει ούτε πολλές ούτε ριζικές αλλαγές κι αυτό γιατί αφενός δεν είναι αυτό το στυλ της BMW και αφετέρου η 5άρα δείχνει έτσι κι αλλιώς σύγχρονη και δυναμική.

Έτσι λοιπόν την ανανεωμένη της εκδοχή, που θα παρουσιαστεί επίσημα το Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης, θα την αναγνωρίζετε από την ελαφρώς τροποποιημένη μάσκα, ειδικά αν υπάρχουν φουλ προβολείς LED, τα διαφορετικά πίσω φώτα και τα φλας στους καθρέφτες. Ίδια λογική, δηλαδή συγκρατημένη, ως προς τις αλλαγές επικρατεί και στο εσωτερικό, ενώ ο εξοπλισμός έχει διευρυνθεί κυρίως με συστήματα ασφαλείας αλλά και με τη δυνατότητα ανοίγματος του πορτμπαγκάζ με κίνηση του ποδιού.

Από κει και πέρα η βασική 5άρα diesel θα είναι πλέον η 518d, αλλά μην παρασύρεστε από την επωνυμία της, γιατί θα έχει 2.000 κυβικά, 143 ίππους και μέση κατανάλωση 4,5 λίτρα diesel. Αν θέλετε τετρακίνητη σειρά 5 θα μπορείτε από εδώ και στο εξής να πάρετε και την 520d, ενώ αν οι βλέψεις σας είναι μεγαλύτερες το κορυφαίο σύνολο των 4.400 κυβικών (V8) με τα διπλά turbo έφτασε τους 450 ίππους.

Εκτός από την τετράθυρη BMW 5 ανανεώθηκαν τόσο η Touring (στέισον) όσο και η 5 GΤ αλλά και η Μ5.

BMW 5: Η μεγάλη γερμανική λιμουζίνα ανανεώνεται | iefimerida.gr 0
BMW 5: Η μεγάλη γερμανική λιμουζίνα ανανεώνεται | iefimerida.gr 1
BMW 5: Η μεγάλη γερμανική λιμουζίνα ανανεώνεται | iefimerida.gr 2
BMW 5: Η μεγάλη γερμανική λιμουζίνα ανανεώνεται | iefimerida.gr 3
BMW 5: Η μεγάλη γερμανική λιμουζίνα ανανεώνεται | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ