Στουρνάρας: «Ανησυχώ για τυχόν αρνητικές εξελίξεις σε ένα από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση» - iefimerida.gr

Στουρνάρας: «Ανησυχώ για τυχόν αρνητικές εξελίξεις σε ένα από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση»

 Στουρνάρας: «Ανησυχώ για τυχόν αρνητικές εξελίξεις σε ένα από τα τρία κόμματα π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την έντονη ανησυχία του για το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι ισορροπίες στην τρικομματική κυβέρνηση, εκφράζει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

«Το μόνο που με φοβίζει είναι αρνητικές εξελίξεις σε ένα από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Στουρνάρας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews της Κυριακής».

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών υπογραμμίζει πως έχει τη στήριξη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Ταυτόχρονα θεωρεί πως ο πρωθυπουργός έχει εμπιστοσύνη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο υπουργός Οικονομικών.

«Ο πρωθυπουργός πιστεύει 100% αυτό που κάνω κι εγώ πιστεύω 100% ότι έχω την υποστήριξή του», τονίζει ο κ. Στουρνάρας.

Οσο για το τι θα γίνει στο μέλλον κι εάν ο ίδιος θα διατηρηθεί στο υπουργείο Οικονομικών, η απάντηση του κ. Στουρνάρα είναι αφοπλιστική: «Ηρθα για να μείνω...».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ