Δείτε πώς το σχεδιαστικά άψογο σάιτ της νέας ταινίας του Τρίερ ανοίγει σαν γυναικείο γεννητικό όργανο - iefimerida.gr

Δείτε πώς το σχεδιαστικά άψογο σάιτ της νέας ταινίας του Τρίερ ανοίγει σαν γυναικείο γεννητικό όργανο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ότι η νέα ταινία του Λαρς φον Τρίερ με τίτλο «Nymphomaniac» [«Νυμφομανής»] θα είναι πλημμυρισμένη από σεξουαλικές σκηνές, αυτό είναι εδώ και καιρό γνωστό χάρη στις δηλώσεις και περιγραφές του ίδιου του ιδιοφυούς σκηνοθέτη, ο οποίος έχει βάλει σκοπό να καταπιαστεί αριστουργηματικά με όλα τα μείζονα ζητήματα της ανθρώπινης ύπαρξης, το ένα μετά το άλλο.

Ανθρώπινη ηλιθιότητα, βία, μελαγχολία, εκδίκηση, διάφυλες σχέσεις... Ταινίες-φιλοσοφικές πραγματείες που σε αφήνουν άναυδο με την ευρηματικότητα και την απαράμιλλη αισθητική τους.

Το ίδιο ισχύει όμως και για το σάιτ προώθησης της ταινίας: άψογο σχεδιαστικά, υπαινίσσεται το γυναικείο όργανο, καθώς με απλές κινήσεις του «ποντικιού» αυτό ανοίγει και σε εισάγει στο φωτογραφικό σύμπαν-προάγγελο του τι θα δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Για να γευτείτε κι εσείς την εμπειρία της περιήγησης, μεταφερθείτε στην ακόλουθη διεύθυνση, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ