Το Destiny Radio γίνεται 1 έτους και γιορτάζει στο KooKoo Live Bar - iefimerida.gr

Το Destiny Radio γίνεται 1 έτους και γιορτάζει στο KooKoo Live Bar

Το Destiny Radio γίνεται 1 έτους και γιορτάζει στο KooKoo Live Bar
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αγαπημένος διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός Destiny Radio έγινε ενός έτους και το Σάββατο 18 Μαΐου κάνει ένα μεγάλο επετειακό πάρτι στο Kookoo Live Bar στο Γκάζι, για να γιορτάσει μαζί με το κοινό που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλο αυτό το διάστημα.

Πολλές και ξεχωριστές εκπλήξεις προβλέπονται για το πάρτι, ενώ τη μουσική αναλαμβάνουν εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως τα Ημισκούμπρια, οι Τrendy Hooliguns, οι Prejudice Reborn, οι Βασίλης και Αρούλης από ΤΡΙ.Π.Α., οι Aντίπερα Όχθη, ο Νικόλας Αδέσποτος, ο Δημήτρης Καρράς, , η Joanna Drigo, ο Φώτης Ανδρικόπουλος και ο Νίκος Ρουμελιώτης

Την βραδιά θα ανοίξουν οι Σύννοια και Polis, ενώ θα γίνουν καιspecial events όπως Cosplay Show από το Pentakill.gr, «Ραντεβού στα.... Τύφλα» από το Ροζ Ελάφι και stand up comedy.

Επίσης όσοι τυχεροί βρεθούν στο Kookoo το Σάββατο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε Avant Premiere το νέο ΜΠΡΑΦ 44 του MIKEIUS!!

Kookoo (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Ώρα Έναρξης 20:00
Είσοδος: 6 ευρώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ