TIME: Το φαινόμενο Αντζελίνα: Η γυναίκα που έφερε πολιτισμικό και ιατρικό σεισμό [εξώφυλλο] - iefimerida.gr
ΖΩΗ 

TIME: Το φαινόμενο Αντζελίνα: Η γυναίκα που έφερε πολιτισμικό και ιατρικό σεισμό [εξώφυλλο]

Το εξώφυλλο του σημερινού φύλλου του ΤΙΜΕ κοσμεί η Αντζελίνα Τζολί η οποία έχει γίνει το πρόσωπο της εβδομάδας. «Το φαινόμενο Αντζελίνα» είναι ο τίτλος του περιοδικού που μιλάει για την τεράστια επιρροή που ασκεί παγκοσμίως η σταρ του Χόλιγουντ.

Η Αντζελίνα Τζολί ποτέ δεν σταμάτησε να επηρεάζει. Οταν υιοθέτησε ένα μωρό από την Αιθιοπία, η αναζήτηση στα αμερικανικά γραφεία υιοθεσιών και για άλλα ορφανά από την Αιθιοπία διπλασιάστηκε. Οταν ονόμασε τα άλλα παιδιά της Βιβιέν και Μάντοξ, τα ονόματα αυτά έγιναν τα δημοφιλέστερα και για άλλα νεογέννητα στις ΗΠΑ» γράφει το περιοδικό.

Αυτή την εβδομάδα, όταν μια γυναίκα γνωστή για την απαράμιλλη ομορφιά της ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε προληπτική διπλή μαστεκτομή για να μειώσει τον υψηλό κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού, ήταν ένας πολιτισμικός και ιατρικός σεισμός» συνεχίζει το άρθρο και χαρακτηρίζει την Τζολί «παράδειγμα γενναιότητας που μπορεί να μας κάνει καλύτερους και να μας κρατήσει όλους υγιέστερους, αλλά μόνο αν πάρουμε τα σωστά μαθήματα από αυτό.

TIME: Το φαινόμενο Αντζελίνα: Η γυναίκα που έφερε πολιτισμικό και ιατρικό σεισμό [εξώφυλλο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ