Στον τελικό της Eurovision 2013 ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra [βίντεο] - iefimerida.gr

Στον τελικό της Eurovision 2013 ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το... τελευταίο εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision πήρε η ελληνική αποστολή, ο Αγάθωνας και οι Koza Mostra, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στο β' ημιτελικό της Eurovision, ξεσηκώνοντας το κοινό με το «Alcohol is free».

Ντυμένοι με τις χαρακτηριστικές τους φούστες οι Κoza Mostra περιέβαλαν τον ρεμπέτη Αγάθωνας που στεκόταν στο μέσο της σκηνής με το μπαγλαμαδάκι του.

Ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνισή τους έδωσε ο led φωτισμός των μουσικών τους οργάνων ενώ ιδιαίτερα θεατρικό και εντυπωσιακό ήταν και το χορευτικό τους.

Εκτός από την Ελλάδα, εννέα ακόμα χώρες εξασφάλισαν τις τελευταίες πολυπόθητες θέσεις για τον τελικό του Σαββάτου και είναι οι εξής: Ουγγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ρουμανία, Νορβηγία, Ισλανδία, Αρμενία, Φινλανδία, Μάλτα.

Στον Τελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι από τους δύο Ημιτελικούς - δέκα από κάθε βραδιά -ενώ οι υπόλοιπες έξι, δηλαδή οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο) και η διοργανώτρια Σουηδία, θα συμμετάσχουν απευθείας στον τελικό.

Bίντεο από το Gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ