Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε στη Βουλή διατάξεις ως μήνυμα σε όσους ξεχνούν ότι η κυβέρνηση είναι τρικομματική - iefimerida.gr

Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε στη Βουλή διατάξεις ως μήνυμα σε όσους ξεχνούν ότι η κυβέρνηση είναι τρικομματική

Το ΠΑΣΟΚ καταψήφισε στη Βουλή διατάξεις στέλνοντας μήνυμα σε όσους ξεχνούν ότι η
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση που αποτελεί ταυτόχρονα και προειδοποιητική βολή έστειλε σήμερα το ΠΑΣΟΚ καταψηφίζοντας στη Βουλή διατάξεις νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης γιατί δεν υπήρξε προηγούμενη ενημέρωση από την κυβέρνηση.

Οι διατάξεις που δεν πέρασαν αφορούσαν σε μία επιμέρους κυβερνητική τροπολογία χωρίς ιδιαίτερη πολιτική σημασία στην οποία μάλιστα το ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι δεν διαφωνεί επί της ουσίας και σε διάταξη που όριζε ότι τον πρόεδρο της επιτροπής για τις άδειες των λαϊκών αγορών θα τον καθορίζει ο υπουργός με απόφασή του.

Για τη δεύτερη διάταξη το ΠΑΣΟΚ ζήτησε ο πρόεδρος να καθορίζεται από το περιφερειακό συμβούλιο και όταν ο παριστάμενος υφυπουργός Θανάσης Σκορδάς αρνήθηκε να κάνει δεκτή την πρόταση, την καταψήφισε με αποτέλεσμα να μην συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία και να απορριφθεί.

Αυτό που έχει πολιτική σημασία πάντως είναι το γεγονός ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέστησαν σαφές πως θα καταψηφίζουν στο μέλλον κάθε διάταξη ή ολόκληρα νομοσχέδια στα οποία είτε δεν συμφωνούν είτε δεν έχει ζητηθεί η άποψή τους από το αρμόδιο υπουργείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ