«Οι περισσότεροι από τους πέντε μας θα πηγαίναμε με άντρα», δηλώνει μέλος διάσημου boy band - iefimerida.gr

«Οι περισσότεροι από τους πέντε μας θα πηγαίναμε με άντρα», δηλώνει μέλος διάσημου boy band

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απρόσμενα ειλικρινής υπήρξε ο Τζέι ΜακΓκίνες, μέλος του βρετανικού boy band The Wanted που γνωρίζει τεράστια επιτυχία, όταν ρωτήθηκε αν εκείνος και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ θα πήγαιναν με άντρα.

Η συγκεκριμένη δήλωση έγινε στα πλαίσια ραδιοφωνικής συνέντευξης του γκρουπ στο Αυστραλέζικο "The Kyle and Jackie O Show", με τα υπόλοιπα μέλη να πετάγονται και να του λένε να μιλάει μόνο για τον εαυτό του.

Όλα αυτά με αφορμή την δήλωση του 34χρονου Λανς Μπας των NSYNC (που στην πορεία αποκάλυψε ότι είναι γκέι) που επέμενε ότι τουλάχιστον ένα από τα μέλη του (έτερου boy band group) One Direction είναι γκέι

«Αν το δεις καθαρά στατιστικά, τουλάχιστον ένας τους είναι γκέι. Το κοινό τους είναι 100% έφηβες που φαντασιώνονται ότι είναι μαζί τους. Την ίδια ώρα που η δισκογραφική και όλοι οι μανατζέρ τους φροντίζουν να μην αναφέρεις καν ότι έχει σχέση για να μην χαλάσεις την εικόνα σου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ