Ο Καμίνης καλεί τους Αθηναίους να σχεδιάσουν πάγκους μικροπωλητών – Θέλει να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης - iefimerida.gr

Ο Καμίνης καλεί τους Αθηναίους να σχεδιάσουν πάγκους μικροπωλητών – Θέλει να αναβαθμίσει την αισθητική της πόλης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είστε χομπίστας, διακοσμητής, αρχιτέκτονας, φοιτητής, περιπατητής και παρατηρητής της πόλης; Μπορείτε τώρα να αφήσετε και το στίγμα σας στην πόλη αφού ο Δήμος της Αθήνας καλεί όποιον ενδιαφέρεται να λάβει μέρος σε διαγωνισμό για την «αισθητική και τεχνική άποψη της κατασκευής και εμφάνισης των πάγκων των παραδοσιακών δραστηριοτήτων της πόλης».

Οι πάγκοι θα αφορούν μικροπωλητές που πουλάνε: άνθη, βιβλία, θρησκευτικά είδη, ξηρούς καρπούς, παλαιά και μεταχειρισμένα αντικείμενα, εφημερίδες, κουλούρια, κάστανα-αραβόσιτα, νωπά αγροτικά προϊόντα. Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων λήγει στις 31η Μαίου, στις 13:00μ.μ.. Οι προτάσεις που θα περιέχουν σκαρίφημα της ιδέας και τα πλήρη στοιχεία του δημιουργού της μπορούν να υποβληθούν είτε ψηφιακά στο email : protaseis@cityofathens.gr είτε σε φάκελο στην Διεύθυνση Δημοτικών Προσόδων, Τμήμα Τελών Κοινόχρηστων Χώρων Λιοσίων 22 10438 υπόψη κας Κακριδά Άννας. Οι προτάσεις θα εκτιμηθούν και θα προκριθεί μία η οποία και θα εφαρμοστεί με την αφορμή της αδειοδότησης νέων πάγκων.
Το έπαθλο για τον δημιουργό που θα προκριθεί είναι η δημοσιότητα του στο επίσημο δικτυακό τόπο του Δήμου Αθηναίων www.cityofathens.gr αλλά και η εφαρμογή της ιδέας του στην πόλη της Αθήνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ