BMW 3 Touring: Προέκυψε τυχαία, από την εφευρετικότητα ενός μηχανικού - iefimerida.gr

BMW 3 Touring: Προέκυψε τυχαία, από την εφευρετικότητα ενός μηχανικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν φορές που ένα καινούργιο μοντέλο δεν προκύπτει μέσα από αναλύσεις marketing και έρευνες αγοράς, αλλά εντελώς τυχαία, όπως η πρώτη BMW 3 Touring, η στέισον έκδοση της σειράς 3.

Στα μέσα της δεκαετίας του '80 λοιπόν, όταν η 3άρα βρισκόταν ήδη στη 2η γενιά της (η 1η ήταν αποκλειστικά 3θυρη) ο μηχανικός Max Reisböck ήθελε ένα πρακτικό αυτοκίνητο για να πάει διακοπές με την οικογένειά του. Και μιας και δεν έβρισκε κάτι που να του αρέσει προχώρησε στη μετατροπή μιας τετράθυρης σειράς 3, ενώ όταν διαπίστωσε την ουσία του δημιουργήματός του το πρότεινε στη BMW, στην οποία άλλωστε εργαζόταν. Οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρείας ενθουσιάστηκαν και κάπως έτσι, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ξεκίνησε η παραγωγή της BMW 3 Touring.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ