Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Μαΐου

Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ένα έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας εδώ και αρκετό καιρό.

Ταύρος

Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Μπαίνετε σε μια περίοδο έντονης δράσης και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε δεόντως. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά δεν θα είναι αυτό που ψάχνετε να βρείτε. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καλύτερα.

Δίδυμοι

Στα οικονομικά σας περιορίστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες, αν θέλετε να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού και να καλύψετε άνετα τις υποχρεώσεις σας. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι θα πάρετε αρκετές επιβεβαιώσεις μέσα από τα φλερτ. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Καρκίνος

Επιχειρηματικά ή και συναισθηματικά θέματα μπορεί να σας απασχολήσουν αυτήν την περίοδο. Θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε την μεταξύ σας επικοινωνία και καινούργιος άνεμος θα αρχίσει να πνέει στη σχέση σας. Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι για να προωθήσετε τις όποιες υποθέσεις σας γι αυτό κάντε τις απαραίτητες διαδικασίες τώρα που ευνοείστε. Οι υπόλοιποι έχετε τη δυνατότητα να περάσετε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Στον οικονομικό σας τομέα, θα είστε πολύ επιρρεπείς με τη διαχείριση των χρημάτων σας και τα χρέη σας θα διογκωθούν και άλλο.

Λέων

Αποβάλλετε ανασφάλειες και φοβίες που κατά καιρούς σας πιάνουν και γίνεται πιο δυναμικοί. Δεν είστε από τους ανθρώπους που αποποιούνται τις ευθύνες σας και ότι αναλαμβάνετε πάντα το φέρνετε σε πέρας, για αυτό σας εκτιμούν όλοι στον επαγγελματικό σας χώρο και δεν μπορούν να σας βρουν κάποιο ψεγάδι. Επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα σας απασχολούν έντονα αυτήν την περίοδο. Η τύχη θα είναι με μέρος σας , καθώς θα παρουσιαστούν κάποια άτομα που θα εκτιμήσουν το έργο σας και θα σας προσφέρουν απλόχερα την βοήθεια τους. Θα συναντήσετε εμπόδια και δυσκολίες στα καινούργια ανοίγματα που θέλετε να κάνετε.

Παρθένος

Αποφύγετε τα ρίσκα και μην παρασυρθείτε από το κυνήγι του εύκολου κέρδους. Δώστε προσοχή στο ενδεχόμενο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις με άτομα του στενού σας οικογενειακού περιβάλλοντος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα. Θα θελήσετε να κάνετε ριζικές αλλαγές που αφορούν την κοινωνική σας καταξίωση αλλά θα πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή γιατί δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα. Κάποιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν καλό θα είναι να μείνετε αμέτοχοι γιατί υπάρχει πολύ παρασκήνιο στη δουλειά σας και δεν πρέπει να ανακατευτείτε καθόλου.

Ζυγός

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις διλήμματα ή περιπλοκές με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, οι κοινωνικές σας δραστηριότητες θα πολλαπλασιαστούν. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις με το δεσμό σας και θα αποκατασταθεί η επικοινωνία με το ταίρι σας, λύνοντας τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. Στον οικονομικό σας τομέα θα ξεσηκωθείτε για επενδύσεις ή αγορές αλλά θα πρέπει όμως να οργανωθείτε καλύτερα βρίσκοντας όλες τις πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν για να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για το πώς θα κινηθείτε.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε επαφές, συζητήσεις και γνωριμίες με τα κατάλληλα άτομα προκειμένου να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής, κάτι που θα διαπιστώσετε στο πέρασμα των ημερών. Να είστε σίγουροι ότι οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι και η ανταμοιβή θα έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσέξτε λίγο της προσωπικές σας σχέσεις αυτή την εβδομάδα. Συνήθως σε μια σχέση φταίνε και οι δύο, για τα λάθη που γίνονται γι΄ αυτό προσπαθήσετε να διορθώσετε τα δικά σας.

Τοξότης

Αισθηματικά, όσοι ζείτε σε μια σχέση, το τελευταίο καιρό δοκιμάστηκε με τις πιο σκληρές μεθόδους. Επίσης, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα ορισμένες προτάσεις που θα σας γίνουν και να παρασυρθείτε πάνω στον ενθουσιασμό σας και κάνετε βιαστικές κινήσεις. Μην κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας, προσέξτε πολύ. Οι σχέσεις σας με το περιβάλλον θα περάσουν κάποια κρίση και θα προκύψουν ζητήματα από το παρελθόν, όπου θα πρέπει άμεσα να τα διευθετήσετε. Στα συναισθηματικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα νιώθετε χαρούμενοι γιατί θα βιώνετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφο σας και η σχέση σας θα ανανεωθεί.

Αιγόκερως

Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Οι αστρολογικές τάσεις δεν υπόσχονται τα καλύτερα για εσάς αυτήν την περίοδο αλλά δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες. Οι αδέσμευτοι αυτές τις μέρες δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις αλλά και οι καινούργιες σχέσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας.

Υδροχόος

Αυξάνεται η ενέργειά σας και ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η οποία είναι απαραίτητη για να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Η φαντασία και η διαίσθησή σας μπορεί να σας βοηθήσουν στις δύσκολες στιγμές. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό. Ο οικονομικός τομέας μπορεί να απασχολήσει έντονα κάποιους από εσάς μέσα από προβλήματα και υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ο σύντροφος σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε.

Ιχθείς

Στα επαγγελματικά σας θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να τονώσετε τη δουλειά σας και να αυξήσετε την πελατεία σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα να είσαστε επιφυλακτικοί με τους ανθρώπους που συνεργάζεστε, γιατί θα ανακαλύψετε ότι κάποιοι δρουν πίσω από την πλάτη σας με σκοπό να σας βλάψουν.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ