Οι έξι αναγγελίες χωρισμού που έγραψαν ιστορία - Μήνυμα σε... πίτσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι έξι αναγγελίες χωρισμού που έγραψαν ιστορία - Μήνυμα σε... πίτσα [εικόνες]

Οι έξι αναγγελίες χωρισμού που έγραψαν Ιστορία - Το μήνυμα στην πίτσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O χωρισμός είναι μια απόφαση που δύσκολα την παίρνει το μέλος ενός ζευγαριού και την οποία ακόμη πιο δύσκολα ανακοινώνει. Κάποιοι, άλλοι προφανώς θυμωμένοι, άλλοι προφανώς κουρασμένοι ανακοίνωσαν την απόφασή τους στο έταιρόν τους ήμισυ με τρόπο από κυνικό έως άκρως χιουμοριστικό.

Το Queen παρουσιάζει επτά από τις πιο πρωτότυπες αγγελίες χωρισμού, που για λόγους προφανούς έχουν μείνει στην... Ιστορία.

Στην παρακάτω εικόνα διακρίνεται μια αγγελία στη λίστα με τα «Προσωπικά» η οποία απευθύνεται στον Κέβιν Μέξι. Η πρώην καλή του ανακοινώνει ότι από τις 9 Δεκέμβρη θεωρεί ότι έχουν χωρίσει, ότι μετακόμισε από το σπίτι όπου ζούσαν μαζί και του συστήνει να κάνει και αυτός το ίδιο. Επίσης με κοφτό τρόπο του λέει να μην τολμήσει να της ξαναχτυπήσει το κουδούνι ή να την πάρει τηλέφωνο.

Οι έξι αναγγελίες χωρισμού που έγραψαν ιστορία - Μήνυμα σε... πίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σίγουρα αποτελεί έναν από τους πιο ευφάνταστους τρόπους για να ανακοινώσεις σε κάποιον ότι χωρίζετε: Του παραγγέλνεις μια πίτσα και του το γράφεις στο κουτί...

Οι έξι αναγγελίες χωρισμού που έγραψαν ιστορία - Μήνυμα σε... πίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο σύντροφος της Τζάνετ, βαριέται να της δίνει εξηγήσεις για τις αιτίες που τον οδήγησαν στο να λάβει την απόφαση να χωρίσουν και έτσι προτίμησε να της ζωγραφίσει μια... καμηλοπάρδαλη με τον ίδιο πάνω που τον παίρνει μακριά της...

Οι έξι αναγγελίες χωρισμού που έγραψαν ιστορία - Μήνυμα σε... πίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Χωρισμός μέσω sms, κακός αλλά κοινός τρόπος για να ανακοινώσεις σε κάποιον ότι χωρίζετε. Οι δύο παρακάτω τρόποι, τουλάχιστον έχουν μια δόση χιούμορ...

Οι έξι αναγγελίες χωρισμού που έγραψαν ιστορία - Μήνυμα σε... πίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Οι έξι αναγγελίες χωρισμού που έγραψαν ιστορία - Μήνυμα σε... πίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Μακράν ξεχωρίζει ο θρασύτατος άνδρας που έγραψε στην κοπέλα του κατά μήκος του δρόμου πάνω σε πινακίδες τα εξής: Τζένιφερ θα με παντρευτείς; Αστειεύομαι. Σε χωρίζω. Εχεις 6 μέρες για να μετακομίσεις!

Οι έξι αναγγελίες χωρισμού που έγραψαν ιστορία - Μήνυμα σε... πίτσα [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ