Ερχονται τα ρομπότ των 100 δολαρίων για παιδιά 5 έως 8 ετών - iefimerida.gr

Ερχονται τα ρομπότ των 100 δολαρίων για παιδιά 5 έως 8 ετών

Εκπαιδευτικά ρομπότ για παιδιά ετοιμάζει η Play-i
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουμε δει αρκετές φορές την σύγχρονη τεχνολογία να ενσωματώνεται στην εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο τώρα αποκτά και μία διασκεδαστική πλευρά, χάρη στα μικρά εκπαιδευτικά ρομπότ για παιδιά που ετοιμάζει αμερικάνικη εταιρία.

Η Play-i, κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο χώρο της ρομποτικής, με επικεφαλής έναν πρώην εργαζόμενο στη Google ετοιμάζοντας μικρά ρομπότ για παιδιά από 5 έως 8 ετών τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν μέσω φορητών συσκευών και να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις.

Ωστόσο η εταιρία είναι συγκρατημένη όσον αφορά τις υπόλοιπες πληροφορίες, αφού δεν διευκρινίζει τι μέγεθος θα έχουν τα συγκεκριμένα ρομπότ και σε τι επίπεδο θα κινούνται οι τιμές τους, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Βίκας Γκάπτα διευκρίνισε ότι η εταιρεία έχει ως στόχο να διατηρήσει την τιμή χαμηλή, αφού σε αντίθεση με τα ατομικά ρομπότ που έχουμε δει μέχρι σήμερα, η Play-i θέλει να κρατήσει τα ρομπότ της σε τιμές χαμηλότερες των 100 δολαρίων καθιστώντας τα πιο προσβάσιμα στον καταναλωτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ