Συγκλονιστικό απόσπασμα από συνέντευξη της Αντζελίνα Τζολί στο CBS: «Θέλω να ζήσω πολλά χρόνια. Η μητέρα μου δεν έζησε πολύ...» [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό απόσπασμα από συνέντευξη της Αντζελίνα Τζολί στο CBS: «Θέλω να ζήσω πολλά χρόνια. Η μητέρα μου δεν έζησε πολύ...» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον απόηχο της θαρραλέας εκμυστήρευσης της Αμερικανίδας ηθοποιού Αντζελίνα Τζολί σε άρθρο της στους New York Times της Τρίτης σχετικά με την επέμβαση διπλής μαστεκτομής στην οποία υποβλήθηκε προληπτικά λόγω του ιστορικού της οικογενείας της από την πλευρά της μητέρας της, η οποία πέθανε στα 56 της από καρκίνο, αλλά και του τεστ BRCA1 που είχε κάνει προ μηνών και το οποίο είχε δείξει υψηλό ποσοστό πιθανοτήτων να αναπτύξει καρκίνο των μαστών, το CBS News επαναδημοσίευσε αποσπάσματα από συνέντευξή της που είχε παραχωρήσει το 2011 στον Μπομπ Σάιμον και στην περίφημη εκπομπή «60 Μinutes» που προβάλλεται αδιαλείπτως από το 1968.

«Θέλω να ζήσω πολλά χρόνια. Η μητέρα μου δεν έζησε πολύ... Θέλω να είμαι εκεί για τα παιδιά μου, να τα συνοδεύσω στις πρώτες τους επαγγελματικές συνεντεύξεις...», δηλώνει στο απόσπασμα η Τζολί, προσθέτοντας (σε ανάλογη ερώτηση) ότι θα εγκαταλείψει με χαρά τη βιομηχανία του θεάματος μια μέρα, αισθανόμενη ευτυχής και ευγνώμων που έλαβε τόση αναγνώριση και τόσα οφέλη από την σταδιοδρομία της.

«Τα παιδιά μου θα μου δείξουν πότε πρέπει να εγκαταλείψω τον κόσμο του θεάματος και να γίνω όπως η μητέρα μου, περισσότερο εστιασμένη στην οικογενειακή ζωή, μία πλήρους απασχόλησης μητέρα... Δεν θα γίνω ποτέ τόσο καλή μητέρα όσο υπήρξε εκείνη. Δεν είχε δική της ζωή ή καριέρα. Όλα τα έκανε για τα παιδιά της», εξομολογείται η ηθοποιός δακρύζοντας μπροστά στην κάμερα..

Για να παρακολουθήσετε τα σχετικά αποσπάσματα της συνέντευξης, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ