To λευκό σιθρού φόρεμα της Εμμα Γουάτσον που κόλασε τις Κάννες [εικόνες] - iefimerida.gr

To λευκό σιθρού φόρεμα της Εμμα Γουάτσον που κόλασε τις Κάννες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εμφάνιση σούπερσταρ έκανε η 23χρονη Εμμα Γουάτσον που έκανε όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της καθώς προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Νίκαιας. Για τους εντελώς σωστούς και, ταυτόχρονα, εντελώς λάθους λόγους.

Το ότι δικαίως θεωρείται μια από τις πιο στιλάτες γυναίκες του πλανήτη απέδειξε η πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Χάρι Πότερ με το που πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο της Νίκαιας μαζί με τη συνοδεία της.

Κάτι λογικό καθώς είναι από τις ελάχιστες γυναίκες που μπορούν να φορέσουν με επιτυχία το λευκό εφαρμοστό skater φόρεμα που επέλεξε, με μπόνους -για τους άντρες θαυμαστές της- το γεγονός ότι έτυχε να είναι και σιθρού.

Αν και η αλήθεια είναι ότι το σιθρού μάλλον έτυχε (και πέτυχε) καθώς η Γουάτσον δεν μας έχει συνηθίσει σε προκλήσεις.

Η Εμμα βρέθηκε στη Νίκαια για τις ανάγκες του κινηματογραφικού φεστιβάλ των Καννών, στο πλαίσιο του οποίου θα γίνει και η επίσημη πρεμιέρα του The Bling Ring, της ταινίας της Σοφία Κόπολα στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ