Απέκτησε ξανά πρόσωπο χάρη στην 3D εκτύπωση - iefimerida.gr

Απέκτησε ξανά πρόσωπο χάρη στην 3D εκτύπωση

Απέκτησε ξανά πρόσωπο χάρη στην 3D εκτύπωση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή απέκτησε ο 60χρονος Ερικ Μόγκερ που μπόρεσε να «δει» ξανά το πρόσωπό του, μετά την περιπέτειά του με τον καρκίνο.

Οι γιατροί κατάφεραν με την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης να «επαναδημιουργήσουν» ένα μεγάλο κομμάτι από το αριστερό μέρος του προσώπου του Ερικ, που είχαν αναγκαστεί να αφαιρέσουν για να του σώσουν τη ζωή εξαιτίας ενός μεγάλου όγκου που είχε.

Πλέον ο 60χρονος άνδρας κατάφερε να ανακτήσει λίγη από την αυτοπεποίθησή του και να ξεκινά από την αρχή τη ζωή του έπειτα από 4,5 χρόνια συνεχών επεμβάσεων και ιατρικών θεραπειών.

«Όταν το είχα στα χέρια μου ήταν σαν να κρατάω το ίδιο μου το πρόσωπο. Όταν το έβαλα στο πρόσωπό μου δε μπορούσα να πιστέψω πόσο καλό ήταν. Τώρα έχω ένα ολοκαίνουριο πρόσωπο για το γάμο μου» δήλωσε ο ίδιος ο Μόγκερ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ