Μεγαλειώδης υποδοχή του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Κίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεγαλειώδης υποδοχή του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Κίνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που επιφύλαξαν οι Κινέζοι στον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος βρέθηκε στο Πεκίνο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας.

Ο «Δράκος» έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, στις οποίες υποστήριξε πως θέλει να δει την ομάδα της Κίνας σε υψηλό επίπεδο και εξήγησε για ποιους λόγους δέχθηκε την πρόταση της κινεζικής ομοσπονδίας.

«Ευχαριστώ για την υποδοχή. Βλέπω πως αγαπάτε το μπάσκετ -όπως κι εγώ- και αυτός είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Θυμάμαι την ομάδα της Κίνας ως μια ομάδα που έχει ταλέντο και παίκτες που μπορούν να βελτιωθούν. Θυμάμαι επίσης τα σπουδαία παιχνίδια στους Ολυμπιακούς Αγώνες που οργανώσατε κι ενδιαφέρομαι να δω την Κίνα σε ψηλό επίπεδο», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Λιμόζ.

Παράλληλα, έδωσε τις πρώτες... υποσχέσεις του για το αύριο της εθνικής ομάδας της Κίνας: «Αν έχουν υπομονή και καταλάβουν όλοι πως για να αλλάξεις τον τρόπο παιχνιδιού πρέπει να δουλέψεις σκληρά και χρειάζεται χρόνος, τότε θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να κάνουμε κάτι καλό στην Εθνική ομάδα της Κίνας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ