Επικεφαλής της Κτηματολόγιο Α.Ε. ο, υποστηρικτής του Βενιζέλου, Δημήτρης Καλουδιώτης - iefimerida.gr

Επικεφαλής της Κτηματολόγιο Α.Ε. ο, υποστηρικτής του Βενιζέλου, Δημήτρης Καλουδιώτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Κτηματολόγιο ΑΕ, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Σωκράτη Αλεξιάδη. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Καλουδιώτης, προσωπικός φίλος και υποστηρικτής του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αντιπρόεδρος του ΔΣ και εκτελεστικό μέλος αναλαμβάνει ο Πολιτικός Μηχανικός Νίκος Ζυγούρης, ενώ εκτελεστικό μέλος ορίστηκε η Αλίκη Φατούρου, Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός, Προϊστάμενη ΟΚΧΕ.

Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι:

Αλευράς Βασίλειος, Πολιτικός Μηχανικός
Κατσάμπαλος Κωνσταντίνος-Βασίλειος, Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός, Καθηγητής ΑΠΘ
Μισιρλόγλου Συμεών, Αγρονόμος- Τοπογράφος Μηχανικός
Νούσσιος Νικόλαος, Αγρονόμος-Τοπογράφος Μηχανικός

Ο Δημήτρης Καλουδιώτης γεννήθηκε το 1947 στο Καλούδι Αιτωλοακαρνανίας. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (1967-73). Οι μεταπτυχιακές του σπουδές είχαν ως αντικείμενο το Περιβάλλον (Σχολή Δημόσιας Υγείας, 1990-1991). Υπήρξε πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ το 2004, και στήριξε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην εσωκομματική μάχη εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

Προέρχεται από το αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και έκτοτε ασχολείται με τα πολιτικά και τα γενικότερα προβλήματα της χώρας.

Αρθρογραφεί στον ημερήσιο, τον περιοδικό τύπο και sites της χώρας, της Κύπρου και της ομογένειας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ