Επτάχρονος πρότεινε όπλα με σφαίρες σοκολάτας και πήρε απάντηση από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ - iefimerida.gr

Επτάχρονος πρότεινε όπλα με σφαίρες σοκολάτας και πήρε απάντηση από τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ

Baiden
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά επιχειρήματα έχουν ακουστεί για τον περιορισμό ή μη της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ. Ένας επτάχρονος όμως έκανε μία πρόταση που θα καλύψει και τις δύο πλευρές. Και γι' αυτό του απάντησε με ένα χειρόγραφο σημείωμα ο αντιπρόεδρος της χώρας!

Πριν από μερικούς μήνες ο Μάιλς έγραψε ένα γράμμα προς τον Τζο Μπάιντεν και άλλα στελέχη της κυβέρνησης, προτείνοντάς τους μία απλή ιδέα για να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής: να φτιάξουν όπλα που θα έχουν σοκολατένια πυρομαχικά, ώστε κανείς να μην τραυματίζεται.

Τη Δευτέρα τον περίμενε μία έκπληξη: στο σχολείο του έφτασε η απάντηση του αντιπροέδρου! Στο χειρόγραφο σημείωμα ο Τζο Μπάιντεν απολογείται για την καθυστερημένη απάντηση προς τον επτάχρονο και αναφέρει πως και εκείνος συμφωνεί ότι οι σοκολατένιες σφαίρες «θα κάνουν τη χώρα πιο ασφαλή και ευτυχισμένη. Ο κόσμος λατρεύει τη σοκολάτα. Είσαι ένα καλό αγόρι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ