Βολές Λοβέρδου: Ο Σαμαράς ξεχνά την ανεργία και ο Τσίπρας δημαγωγεί - iefimerida.gr

Βολές Λοβέρδου: Ο Σαμαράς ξεχνά την ανεργία και ο Τσίπρας δημαγωγεί

Βολές Λοβέρδου:Ο Σαμαράς ξεχνά την ανεργία και Τσίπρας δημαγωγεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωπική επίθεση στους Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπαν στις ομιλίες τους στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ έκανε ο πρόεδρος της «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, τονίζοντας ότι και οι δύο αναπαρήγαγαν τα στερεότυπα της 11μηνης θητείας τους στα αξιώματά τους.

«Ο πρώτος παρέλειψε με τρόπο απόλυτο τα προβλήματα της ύφεσης και της ανεργίας και ο δεύτερος κινήθηκε στα γνώριμα του πεδία της ασάφειας και της δημαγωγίας».

Σύμφωνα με τον κ. Λοβέρδο, «δυστυχώς αναπαράγονται τα αρνητικά μεταπολιτευτικά πρότυπα: από τη μια το "όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά" της αντιπολιτευτικής δημαγωγίας και του λαϊκισμού που κατέστρεψαν τη χώρα κι από την άλλη η ίδρυση από την κυβέρνηση περισσότερου κράτους και το χάιδεμα της γραφειοκρατίας, αλλά και η παράβλεψη των καθημερινών προβλημάτων της πραγματικής οικονομίας».

«Η χώρα, όμως, και οι πολίτες θα υπερβούν την κρίση, μόνο όταν αντιμετωπιστεί η ύφεση και η ανεργία με την ενθάρρυνση της νέας επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση των υφισταμένων επιχειρήσεων», ανέφερε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ