Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή επιβάτης δεν σταματούσε να τραγουδά! - iefimerida.gr

Αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση επειδή επιβάτης δεν σταματούσε να τραγουδά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Χιούστον, έχουμε πρόβλημα», που αποδίδεται στο πλήρωμα του Apollo 13 ως ατάκα απευθυνόμενη στο κέντρο επιχειρήσεων, προφανώς και δεν αναφερόταν στην Γουίτνεϊ Χιούστον. Κι όμως, ένα τραγούδι που εκείνη έκανε διάσημο, προκάλεσε πρόβλημα σε μία άλλη πτήση, στην οποία έγινε αναγκαστική προσγείωση εξαιτίας ασταμάτητου τραγουδιού!

Πρόκειται για πτήση της American Airlines, από τος Λος Άντζελες με προορισμό τη Ν. Υόρκη, η οποία έκανε μία μη προγραμματισμένη «στάση» στο Κάνσας. Και όλο αυτό, επειδή μία επιβάτης αρνούνταν πεισματικά να σταματήσει να τραγουδά το «I Will Always Love You» της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Οι υπόλοιποι επιβάτες και το πλήρωμα κάποια στιγμή έφτασαν στα... όριά τους, αφού ακόμη κι όταν ένας αξιωματικός που ήταν στην πτήση της φόρεσε χειροπέδες, εκείνη συνέχισε απτόητη. Όταν το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Κάνσας, η γυναίκα απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος και της απαγορεύτηκε να επιβιβαστεί ξανά, οπότε αφέθηκε ελεύθερη και έφυγε με ένα ταξί, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες έφτασαν στον τελικό προορισμό τους με μία ώρα καθυστέρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ