Εξυπνο gadget για κινητό που μπορεί να στέλνει... μυρωδιές [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξυπνο gadget για κινητό που μπορεί να στέλνει... μυρωδιές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσο κι αν έχει προχωρήσει η σύγχρονη τεχνολογία, η μυρωδιά είναι η μόνη αίσθηση που είναι πολύ δύσκολο να μεταδοθεί μέσα από τα gadget. Ωστόσο μία Ιαπωνική εταιρία βρήκε τρόπο να προσθέσει μυρωδιές στα smartphones.

Η εταιρία ChatPerf, δημιούργησε ένα gadget που κουμπώνει πάνω στο smartphone και έχει το μέγεθος ενός USB stick. Πρόκειται ουσιαστικά για μία μικροσκοπική «δεξαμενή» που παράγει μια μυρωδιά. Αφού συνδεθεί με το τηλέφωνο, στη οθόνη εμφανίζεται ένα κουπί που γράφει Puff και μόλις ο χρήστης το πατήσει απελευθερώνεται το άρωμα.

Η ιδέα πίσω από αυτό το gadget, είναι ότι, εκτός από τις εικόνες και τα κλιπ ήχου, μπορεί κανείς να απολαμβάνει και μυρωδιές στο κινητό του. Μάλιστα η ChatPerf πιστεύει ότι θα μπορούσε να έχει μεγάλη εφαρμογή και στα παιχνίδια, αφού ο παίκτης θα μπορεί να μυρίσει λουλούδια, ή μπαρούτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ