Εικόνα σοκ- Ρατσιστική επίθεση σε ανήλικο Αφγανό στην Αθήνα- Του χαράκωσαν το πρόσωπο - iefimerida.gr

Εικόνα σοκ- Ρατσιστική επίθεση σε ανήλικο Αφγανό στην Αθήνα- Του χαράκωσαν το πρόσωπο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα άγριας ρατσιστικής επίθεσης έπεσε 14χρονος Αφγανός, όταν την Δευτέρα του Πάσχα στην Πλατεία Αττικής μαυροντυμένοι άνδρες τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον χαράκωσαν στο πρόσωπο με σπασμένο μπουκάλι μπίρας.

Το νεαρό αγόρι από το Αφγανιστάν, κατήγγειλε ότι τρεις μαυροφορεμένοι άνδρες το σταμάτησαν στις πέντε και μισή το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα και του ζήτησαν τα χαρτιά του. Οπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών» που δημοσιεύει τη φωτογραφία, όταν ο νεαρός τους απάντησε ότι ένα από το Αφγανιστάν, οι άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον χαράκωσαν με μπουκάλι μπίρας στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με 30 ράμματα το κεφάλι.

Ο νεαρός υποστηρίζει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι οι τρεις άνδρες φορούσαν μπλούζες οι οποίες «είχαν ένα σήμα με δυο δάφνινα δεντράκια που κάτω ενώνονταν και μέσα είχαν ένα άλλο σχήμα».

Ο ανήλικος Αφγανός, είναι υπό την προστασία της Εισαγγελίας και των Γιατρών του Κόσμου και σύντομα θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Εικόνα σοκ- Ρατσιστική επίθεση σε ανήλικο Αφγανό στην Αθήνα- Του χαράκωσαν το πρόσωπο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ