Τα ζώδια της Τρίτης 14 Μαΐου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 14 Μαΐου

Τα ζώδια της Τρίτης 14 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αυτήν την εβδομάδα είναι η τελευταία σας ευκαιρία πριν από την δύσκολη αστρολογικά, καλοκαιρινή περίοδο. Η επαγγελματική και η συναισθηματική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο για τους περισσοτέρους από εσάς και θα σας απασχολήσει έντονα. Ο ερωτικός τομέας θα είναι ισορροπημένος αλλά πάντα με προσοχή. Ορισμένες σχέσεις θα δοκιμαστούν αυτές τις ημέρες. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί αυτήν την περίοδο και να μην προβείτε σε σημαντικές κινήσεις.

Ταύρος

Αιφνιδιασμοί και ανατροπές είναι πολύ πιθανόν να σας αποπροσανατολίσουν. Αποφύγετε τα σχόλια και μην κινηθείτε παρασκηνιακά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά παρόλα αυτά ο αισθηματικός τομέας υπόσχεται ευχάριστες στιγμές. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να απομακρύνετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε και να γίνετε πιο εξωστρεφείς. Οι εργένηδες του ζωδίου, θα επανεξετάσετε τα λάθη που έχετε κάνει και θα βάλετε πλώρη για καινούριες ερωτικές εμπειρίες.

Δίδυμοι

Αποφύγετε να είσαστε εριστικοί με τους συναδέλφους σας και προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Η διαίσθηση σας θα σας βοήθησει να βρείτε τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για σημαντικές επαφές ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείτε και αξιόλογες προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες. Μην εκμυστηρεύεστε προσωπικά σας μυστικά ή σκέψεις γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιοι να κινηθούν παρασκηνιακά σε βάρος σας και να εκτεθείτε.

Καρκίνος

Θα προβληματιστείτε με κάποια άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα χρειαστεί να τους στηρίξετε οικονομικά. Θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά, θα πετύχετε την αναγνώριση που επιθυμείτε στο χώρο σας. Παρόλα αυτά σε πολλούς από εσάς θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να χάσετε. Παρότι έχετε πολλές και σημαντικές ιδέες για να προωθήσετε επαγγελματικά ή και οικονομικά ζητήματα, καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις τώρα. Χρησιμοποιήστε κατάλληλα τις γνωριμίες που έχετε για να μπορέσετε να εδραιωθείτε καλύτερα στον χώρο σας.

Λέων

Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που σχετίζονται με δάνεια, κεφάλαια και επενδύσεις. Να ξέρετε όμως ότι θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει με τα συναισθήματα σας. Στον ερωτικό τομέα για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι ευνοούνται τα φλερτ και οι περιπέτειες.

Παρθένος

Είναι καλή περίοδος για να ξεκαθαρίστε τις οποιεσδήποτε παρεξηγήσεις έχουν συμβεί και να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα πετύχετε πολλά πράγματα σε επίπεδο εργασίας. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Όσοι δεν έχετε δει ακόμη κάποια ουσιαστική αλλαγή στην ζωή σας, κάντε υπομονή και θα έχετε τις ευκαιρίες σας από το φθινόπωρο και μετά. Στα μέσα της εβδομάδος θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή μετακινήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους.

Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για διακοπές και ξεκούραση. Θα σας γίνουν σημαντικές προτάσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά ακόμα δεν θα είστε σε θέση για να απαντήσετε άμεσα. Ο τομέας που θα πρέπει να προσέχετε πολύ είναι ο οικονομικός. Περιορίστε την τάση σας για ανταγωνισμούς και αυταρχική συμπεριφορά, προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και συγκρούσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρίσκεται σε ισορροπία ενώ οι περισσότεροι από εσάς θα είστε απορροφημένοι από τις επαγγελματικές σας προτεραιότητες.

Σκορπιός

Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα. Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, ο μαγνητισμός και η σεξουαλική σας ενέργεια θα βρίσκονται στα ύψη. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. Υπομονή σύνεση και μεθοδικότητα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν αυτήν την περίοδο.

Τοξότης

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί προς τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους Ιχθύς και μαζί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, υπάρχει πιθανότητα να πυροδοτήσει καταστάσεις μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος μπορεί να αναχαιτίσουν τα σχέδιά σας. Να είστε συγκρατημένοι με τις νέες γνωριμίες γιατί αργότερα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά από ότι φαίνονται τώρα. Στο χώρο της εργασίας σας θα πρέπει να αγωνιστείτε και να ψάξετε να βρείτε συμπαραστάστες που θα σας βοήθησουν να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας για μερικά ζητήματα που σας απασχολούν καιρό.

Αιγόκερως

Επιμείνετε στους στόχους σας και κινηθείτε με μεθοδικότητα, οργάνωση και υπομονή. Θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Οι συνθήκες σας ευνοούν, αρκεί να αποφύγετε βιαστικές κινήσεις πάνω στον ενθουσιασμό σας. Στον οικονομικό σας τομέα, αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αυξηθούν τα έσοδα σας, απλά θα κουραστείτε περισσότερο για να το πετύχετε.

Υδροχόος

Κάποιες καθυστερήσεις, εμπόδια ή αναβολές που υπήρχαν έως τώρα στα σχέδιά σας, εξαλείφονται και σταδιακά θα τεθούν σε τροχιά εξέλιξης. Αξιολογήστε σωστά μη λειτουργήσετε με αυθορμητισμό και καλό θα ήταν να κινηθείτε σε συνεργασία με άλλους. Αποφύγετε όμως να είστε ισχυρογνώμονες και φροντίστε να είστε συνεργάσιμοι με τους άλλους. Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό. Εάν κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά θα δείτε τα έσοδά σας να αυξάνονται σε ικανοποιητικό βαθμό.

Ιχθείς

Αφήστε αυτό το διάστημα να περάσει και κινηθείτε λίγο αργότερα όταν οι γενικότερες συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές. Η δημιουργικότητά σας και η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη με αποτέλεσμα να μπορείτε να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται προσοχή αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Στα αισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας γιατί θα κουραστεί και θα τον χάσετε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ