Στο εδώλιο ξανά ο Ακης Τσοχατζόπουλος - iefimerida.gr

Στο εδώλιο ξανά ο Ακης Τσοχατζόπουλος

Στο εδώλιο ξανά ο Ακης Τσοχατζόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται σήμερα στο Εφετείο η δίκη του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου και τον υπόλοιπων κατηγορούμενων για την υπόθεση διακίνησης και ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τα εξοπλιστικά προγράμματα.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται η ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου επί των ενστάσεων που έχουν υποβάλει οι συνήγοροι των κατηγορούμενων. Υπενθυμίζεται πως οι εισαγγελείς έχουν εισηγηθεί την απόρριψη επτά εκ των οκτώ ενστάσεων.

Συγκεκριμένα, απορρίπτουν τις ενστάσεις περί εξάλειψης του αξιόποινου, λόγω παραγραφής του βασικού αδικήματος της δωροδοκίας, περί ακυρότητας της κλήσης που εστάλη στον πρώην υπουργό, της διαδικασίας και της ποινικής δίωξης που του ασκήθηκε, αλλά και την ένσταση που υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη, «περί απαραδέκτου» της δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ