ΟΛΜΕ εναντίον ΑΔΕΔΥ: Είναι κοροϊδία, δεν θα συμμετάσχουμε στην απεργία της Τρίτης - iefimerida.gr

ΟΛΜΕ εναντίον ΑΔΕΔΥ: Είναι κοροϊδία, δεν θα συμμετάσχουμε στην απεργία της Τρίτης

ΟΛΜΕ εναντίον ΑΔΕΔΥ: Είναι κοροϊδία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα συμμετάσχουν οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης στην 24ωρη απεργία που κύρηξε για την Τρίτη η ΑΔΕΔΥ, προς συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς, με τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ Νίκο Παπαχρήστου να κάνει λόγω για «κοροϊδία» υπενθυμίζοντα ότι είχαν ζητήσει από την ΑΔΕΔΥ να κηρύξει απεργία την Παρασκευή, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό.

Μιλώντας στο ΑΠΕ Ο κ. Παπαχρήστος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ζητήσαμε από την ΑΔΕΔΥ να κηρύξει απεργία την Παρασκευή ώστε να σηματοδοτήσει την αντίδραση του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος για την επιστράτευση. Δεν το έπραξε. Οι καθηγητές δεν θα μετάσχουν αύριο στην απεργία της ΑΔΕΔΥ, γιατί θεωρούμε κοροϊδία αυτό που συμβαίνει. Θα συνεχίσουμε τις διαδικασίες μας για να καταγραφεί η άποψη του κλάδου, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει απεργία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ