O Πρόεδρος της Βορείου Κορέας έγινε προπονητής και μαστιγώνει τους παίκτες στην προπόνηση [βίντεο] - iefimerida.gr

O Πρόεδρος της Βορείου Κορέας έγινε προπονητής και μαστιγώνει τους παίκτες στην προπόνηση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύς λόγος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες για τον ανώτατο ηγέτη του απολυταρχικού κομμουνιστικού καθεστώτος της Βορείου Κορέας, ο οποίος κούνησε έντονα το δάκτυλο στις ΗΠΑ και τώρα αναλαμβάνει τις τύχες ποδοσφαιρικής ομάδας.

Βέβαια δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αλλά αυτή ήταν η έμπνευση των ανθρώπων της Νορβηγικής ομάδας Χόνεφος οι οποίοι αποφάσισαν να γυρίσουν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Εντυσαν λοιπόν έναν άνθρωπο της ομάδας έτσι ώστε να θυμίζει τον ηγέτη της Βορείου Κορέας, τον αμόλυσαν στα αποδυτήρια και μετά επικράτησε ο κακός χαμός με ουρλιαχτά, μαστιγώματα, και ... καθόλου έλεος.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν υπότιτλοι αλλά το βίντεο είναι από μόνο του ξεκαρδιστικό.

Μοναδικό ιστορικό λάθος των θεότρελων Νορβηγών είναι ότι στην μπλούζα του νέου προπονητή έχουν βάλει το όνομα του αποθανόντα ηγέτη της χώρας Κιμ Γιονγ Ιλ και όχι του σκληρού διαδόχου του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ