Πότε τεμπελιάζεις και τι να φας σου λέει το βραχιόλι «δικτάτορας» της Πάλτροου [βίντεο] - iefimerida.gr

Πότε τεμπελιάζεις και τι να φας σου λέει το βραχιόλι «δικτάτορας» της Πάλτροου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πλαστικό βραχιόλι με κόστος 75 ευρώ αποκάλυψε η 40χρονη Γκουίνεθ Πάλτροου ότι είναι το μυστικό που της έχει επιτρέψει να χτίσει ένα από τα πιο ζηλευτά κορμιά στη σόουμπιζ.

Ονομάζεται Up και αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ για όλους τους φανατικούς της υγιεινής διατροφής. Κατασκευασμένο από την Jawbone χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο αισθητήρα κίνησης και το Motionx GPS για να καταγράψει πόσο χρόνο ξοδεύει κάποιος περπατώντας, τρέχοντας ή απλά ξαπλωμένος στον καναπέ.

Οταν σε δει να τεμπελιάζεις για υπερβολικά μεγάλο διάστημα, το βραχιόλι δονείται για να σε υποχρεώσει να αρχίσεις να κινείσαι. Και σταματάει από μόνο του όταν θεωρήσει ότι έκανες αυτό που έπρεπε. Και μάλιστα σου στέλνει μηνύματα στο κινητό σου για να σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις την προσπάθεια.

Το UP λειτουργεί σε συνδυασμό με μια εφαρμογή για κινητό που υπολογίζει πόσες θερμίδες έχεις κάψει. Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταγράψεις στο app τι διάθεση έχεις ανά πάσα στιγμή (κουρασμένος, χαλαρός, νευριασμένος κτλ) και να σκανάρεις τα barcodes όλων των τροφίμων που αγοράζεις στο σουπερμάρκετ ή καταναλώνεις εκείνη τη στιγμή.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα Actigraphy που καταγράφει αν βρίσκεσαι σε βαθύ ή ελαφρύ ύπνο, υπολογίζει τον ιδανικό χρόνο που χρειάζεσαι για να ξυπνήσεις το πρωί και χρησιμοποιεί μια ελαφρά δόνηση για να σε ξυπνήσει την σωστή στιγμή.

Σύμφωνα με έναν συντάκτη της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail που το φόρεσε για 4 εβδομάδες, το πρώτο πράγμα που παρατήρησε το UP είναι ότι δεν κοιμόταν καλά τα βράδια που επέλεγε να τρώει fast food αντί για μαγειρεμένα γεύματα. Οπότε του πρότεινε να τρώει σαλάτες με πράσινα λαχανικά. Κάτι που όντως του βελτίωσε τον ύπνο.

Πότε τεμπελιάζεις και τι να φας σου λέει το βραχιόλι «δικτάτορας» της Πάλτροου [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Επιπλέον το UP εντόπισε ότι ο δημοσιογράφος είχε ιδιαίτερα κακή διάθεση τις Τετάρτες, όταν δηλαδή πήγαινε με λεωφορείο στη δουλειά αντί να κάνει τον κόπο να περπατήσει. Οπότε και του πρότεινε να κόψει αυτή τη συνήθεια.

Τέλος το UP του υπολόγισε ότι το ιδανικό διάστημα για τον απογευματινό του ύπνο θα πρέπει να είναι 25,6 λεπτά. Και φρόντιζε να τον ξυπνάει ακριβώς τότε. Κάτι που τον έκανε άκρως παραγωγικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail Γκουίνεθ Πάλτροου Up wristband
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ