Η Εύα Καϊλή μιλάει για το πως έχασε τα παραπανίσια κιλά της για λόγους υγείας [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Εύα Καϊλή μιλάει για το πως έχασε τα παραπανίσια κιλά της για λόγους υγείας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άκρως αποκαλυπτική για το πως έχει αλλάξει η ζωή της -τώρα που είναι εκτός πολιτικής- ήταν η Εύα Καϊλή στα πλαίσια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

«Μικρή είχα όντως παραπάνω κιλά εξαιτίας του διαβάσματος και του ότι περνούσα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Είμαστε και στην Θεσσαλονίκη του καλού φαγητού, οπότε καταλαβαίνεις. Γενικά δεν πρόσεχα και πολύ την εμφάνισή μου. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο για να χάσω τα κιλά. Απλά άλλαξα λίγο τις συνήθειές μου και άρχισα να προσέχω πιο πολύ για λόγους υγείας». Αυτό δήλωσε η πρώην βουλευτής στο Joy TV.

Προσθέτοντας πως «Συγκεκριμένα είχα κάνει μια εξέταση δυσανεξίας και μου είχαν πει ότι αν τρώω σιτάρι, δηλαδή γλουτένη, μπορεί να δυσκολεύει τον οργανισμό μου στον μεταβολισμό. Ότι δηλαδή δεν απορροφάει ο οργανισμός κάποιες βιταμίνες. Οπότε είπα να την ελαττώσω. Αυτό με βοήθησε αρκετά. Όπως με βοήθησε ότι έβαλα ένα πρόγραμμα στην ζωή μου. Όταν δηλαδή, πριν από 3-4 χρόνια, είχα φτιάξει το σπίτι μου και είχα ένα καλύτερο ωράριο, είχα αρχίσει να μαγειρεύω εγώ και να μην τρώω ακατάστατες ώρες».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η Εύα Καϊλή μίλησε γενικά για το πόσο προσπαθούσε ανέκαθεν να μην προβάλει την εξωτερική της εμφάνιση «Ποτέ δεν προσπάθησα να προβάλω την εμφάνισή μου. Έκανα το αντίθετο. Δηλαδή προσπαθούσα να μην προσέχω καθόλου την εμφάνισή μου, είχα μια άρνηση απέναντι σε όλο αυτό, για να αποδείξω ότι δεν είναι αυτό. Συνήθως φορούσα πολύ κλειστά ρούχα, δεν βαφόμουν, δεν πρόσεχα και δεν χαμογελούσα πολύ. Προσπαθούσα να κατεβάσω αυτό που είχε στο μυαλό του ο κόσμος ως εικόνα για μένα».

Κατά τα άλλη η όμορφη Θεσσαλονικιά μίλησε για το πόσο της λείπει η δημοσιογραφία («Ήμουν αρκετά χρόνια και ήταν αρκετά έντονα όσα έζησα. Μου λείπει η επαφή που έχεις με τον κόσμο. Και το γεγονός ότι μπορείς να διαμορφώνεις εξελίξεις»), αποκάλυψε το μεγαλύτερό της λάθος («Δεν ξέρω αν χειρίστηκα την περίοδο της τηλεόρασης σωστά. Με την έννοια ότι όταν μπήκα δεν πρόσεξα την δημοσιότητα και πήγαινα όπου με καλούσαν, γιατί ήταν μέσα στις υποχρεώσεις μου») και διευκρίνισε πως δεν έχει επαγγελματική σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη («Ο μπαμπάς μου είναι από την Κωνσταντινούπολη. Οπότε η ομάδα μου είναι ο ΠΑΟΚ. Αλλά όχι, δεν δουλεύω εκεί»).

Συγκεκριμένα όσον αφορά το που εργάζεται αυτή την στιγμή, η Εύα Καϊλή διευκρίνισε πως «Αυτή την στιγμή είμαι σύμβουλος σε κάποιες επιχειρήσεις που προσπαθούν να κάνουν εξαγωγές, τις οποίες βοηθάω σε επίπεδο επικοινωνίας ή στρατηγικής. Γενικά προσπαθώ να δοκιμάσω λίγο τις δυνάμεις μου στον ιδιωτικό τομέα, σε διάφορα αντικείμενα και σε πράγματα που δεν τα έχω ξανακάνει. Παράλληλα με ενδιέφερε να κάνω κάτι στα μίντια, αλλά όχι να βγω στην τηλεόραση αμέσως. Τουλάχιστον για ένα διάστημα. Γιατί η δημοσιότητα σου στερεί πολύ χρόνο από την προσωπική σου ζωή και δυσκολεύει πάρα πολύ τα πάντα».

Αν και εκείνο το σημείο της συνέντευξης της που αναμένεται να συζητηθεί είναι εκεί που διευκρινίζει ότι συνειδητά επέλεξα να μην «βολευτεί» σε μια θέση «Όταν έληξε η θητεία μου προσπάθησα να μείνω μακριά από βολέματα. Αυτό που ακούμε στις εφημερίδες ότι βολεύτηκε ο ένας βουλευτής εδώ, ο άλλος υπουργός εκεί. Δεν ήθελα να θεωρηθεί ότι ανταλλάσσω την εκλογή μου με μια θέση στην οποία με πληρώνει το δημόσιο. Αν κάποια στιγμή αισθανθώ ότι θα υπάρχει κάποια θέση στην οποία θα είμαι χρήσιμη, τότε ναι».

Τέλος ενδιαφέρον έχει το πόσο καταπιεσμένη αισθανόταν επί χρόνια λόγω της δημοσιότητας. «Με ενοχλούσε ότι το πόσο πολύ δούλευα εγώ όλο τον χρόνο δεν φαινόταν πουθενά, αλλά μια έξοδός μου έπαιζε για πολλούς μήνες. Τώρα τουλάχιστον αισθάνομαι ότι δεν πρέπει να απολογηθώ για αυτό. (....) Γιατί μπορεί μια λάθος φωτογραφία ή ένα λάθος στιγμιότυπο να καθορίσει μια πορεία που εγώ έχτισα με μεγάλη δυσκολία, πολύ διάβασμα και πολύ προσπάθεια. Προσπαθώντας και με τις σπουδές μου να αποδείξω ότι δεν μετράει η εμφάνιση, ότι αν δεν χτίσεις σταθερά θεμέλια και βάσεις δεν μπορείς και να προχωράς»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣKAΪ Εύα Καϊλή Joy TV
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ