Στις ΗΠΑ τον είχαν συλλάβει για παρενόχληση ανηλίκου και στην Ελλάδα τον έκαναν προπονητή σε Εθνική ομάδα - iefimerida.gr

Στις ΗΠΑ τον είχαν συλλάβει για παρενόχληση ανηλίκου και στην Ελλάδα τον έκαναν προπονητή σε Εθνική ομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις προκύπτουν για το παρελθόν του προπονητή της Εθνικής ομάδας κρίκετ, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε ανήλικο. Μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, διαπιστώθηκε ότι ο προπονητής διατηρούσε μικροκάμερα μέσα σε ρολόι, ενώ το 2000 είχε συλληφθεί και πάλι για παρενόχληση ενός 13χρονου ανηλίκου.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 49χρονου Γιωργου Προσωπάρη υλικό από βιντεοσκοπήσεις με τις συνευρέσεις του με το 17χρονο αγόρι. Ο προπονητής είχε ενσωματωμένη κρυφή κάμερα σε ξυπνητήρι και κατέγραφε τα πάντα.

Στο σπίτι του βρέθηκαν επίσης:

  • χρησιμοποιημένα προφυλακτικά
  • βοηθήματα για ερωτικές πράξεις,
  • τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • ένα αεροβόλο τουφέκι τύπου flobert και
  • σκληροί δίσκοι, usb sticks και άλλα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με το Εθνος, ο Προσωπάρης, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί στο Λος Άντζελες για παρενόχληση 13χρονου μέσω ίντερνετ. Το «αγόρι» ήταν μια γυναίκα μυστική πράκτορας του FBI που έστηνε παγίδες σε παιδόφιλους, ενώ όπως αναφέρουν οι Times, ο 49χρονος, δήλωσε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες ότι «λυπάται που συνέβη αυτό» και εξέτισε την ποινή που του επιβλήθηκε, παραμένοντας ωστόσο επί τρία χρόνια υπό επιτήρηση ως δράστης σεξουαλικού αδικήματος σε βάρος ανηλίκου και του απαγορεύθηκε η χρήση του Ίντερνετ, η επικοινωνία με άτομα κάτω των 18 χρόνων και η παρουσία του σε μέρη όπου συχνάζουν παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ