Μια ζωδιακή Παρασκευή με τα όλα της! - iefimerida.gr

Μια ζωδιακή Παρασκευή με τα όλα της!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήλιος, Δίας και Ποσειδώνας βάζουν το χέρι τους και κάνουν το θαύμα τους, σε ένα πολλά υποσχόμενο Σ/Κ.

Κριός

Ο Ήλιος, ο Δίας και ο Ποσειδώνας κάνουν τα μαγικά τους κόλπα και τα οικονομικά σου μοιάζουν επιτέλους να αναπνέουν. Δεν είναι ότι βρίσκεις στο δρόμο σου ένα σεντούκι με χρυσά φλουριά, είναι όμως που μετά από πολύ καιρό έχει ανοίξει ο ορίζοντας και βλέπεις μακριά. Ναι, ας μη γελιόμαστε, το μόνο που σε νοιάζει αυτό το διάστημα είναι μια δημιουργική δουλειά και χρήματα, όλα τα υπόλοιπα τα βλέπεις σε απόσταση και με μια δόση κυνισμού μέσα.

Ταύρος

Ο Δίας στο ζώδιό σου σχηματίζει μια καλή όψη με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα. Η μέρα ευνοεί ό,τι μπορείς να σκεφτείς (σκαρφιστείς) για να προωθήσεις τη δουλειά σου, αφού το δημιουργικό σου μυαλό είναι εδώ, αλλά και με την επικοινωνία τα πας μια χαρά. Η αυτοπεποίθησή σου είναι ανεβασμένη. Στον έρωτα έχεις μια ακόμα ευκαιρία για μέρες Je t’ aime, μην την αφήσεις να πάει χαμένη κάνοντας τον μοιραίο/α.

Δίδυμοι

O Δίας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο. Τι σημαίνει αυτό; Η δουλειά σου, έστω και με ροδάκια, τσουλάει, τα οικονομικά σου κάπως συμμαζεύονται, και ο έρωτας έρχεται να σου χαϊδέψει στοργικά το κεφάλι. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Καιρός δεν ήταν κάπως να χαλαρώσεις και να καταλαγιάσουν οι νευρώσεις σου; Ρίξε κάπως τους τόνους και τα γκάζια, και μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις, αν συνδεθείς ξανά με την ήρεμή σου δύναμη.

Καρκίνος

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου, αλλά και ο Δίας και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν καλές όψεις και σε βοηθούν να βρεις μια νέα ματιά, μια νέα οπτική, όπως θα έλεγε και η ποιήτρια: τον «άλλο τρόπο να βλέπεις τα πράγματα». Έναν τρόπο πιο αθώο και περισσότερο αισιόδοξο. Κάτι καινούργιο έρχεται στη ζωή σου. Μόλις το ακούσεις να χτυπάει την πόρτα να ανοίξεις και μην πεις αργότερα «κρίμα, είχα πεταχτεί στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα». Είναι στο χέρι σου να ξημερώσεις τις καλές μέρες στη ζωή σου. Αυτή τη φορά το σύμπαν δεν θα σε λυπηθεί αν πετάξεις τα δώρα του από το παράθυρο και μείνεις κολλημένος/η στην ίδια κασέτα, στην ίδια μιζέρια.

Λέων

Ο Δίας στον δέκατο οίκο σου σε κάνει να νιώθεις επιτέλους ότι το τούνελ τελειώνει και εκεί έξω σε περιμένει ένα δοξαστικό φως. Μπορεί να είσαι ακόμα μέσα στην εργασιακή μέγγενη, κακά όμως τα ψέματα, έχει αρχίσει να χαλαρώνει η κατάσταση, ακόμα και αν δεν το παραδέχεσαι. Τα πράγματα μπορούν να πάνε από το καλό στο καλύτερο, αρκεί να συνεχίσεις να διατηρείς την αισιοδοξία σου, να χαμογελάς και όλοι να βλέπουν έναν άξιο βασιλιά για να βάλει σε σειρά τη ζούγκλα. Δηλαδή κέρδισε πρώτα την ψήφο εμπιστοσύνης και αμέσως μετά αρχίζεις τις μεταρρυθμίσεις.

Παρθένος

Ο Ποσειδώνας βοηθάει όλες τις καινούργιες συνεργασίες που έχεις στα σκαριά. Ο Δίας και ο Ήλιος σχηματίζουν καλές όψεις, που κάνουν τις δημιουργικές σου ιδέες ακόμα πιο φωτεινές. Και ο έρωτας επιτέλους σού δείχνει το καλό του πρόσωπο. Τώρα δηλαδή που άφησες τον άλλο/η να αναπνεύσει και άλλαξες λίγο την οπτική σου πάνω στις σχέσεις και στις υποσχέσεις, είδες ότι τα πράγματα γίνονται σχεδόν αβίαστα. Αν δεν έχεις βρει ακόμα κάποιον για να αγαπήσεις, αυτό το Σ/Κ ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, γι’ αυτό μην κάτσεις κλεισμένος/η σπίτι.

Ζυγός

Ο Ήλιος, ο Δίας αλλά και ο Ποσειδώνας χαμογελούν στα επαγγελματικά σου και στα οικονομικά σου, έτσι κάτι καλό μαγειρεύεται και είσαι πάνω από την κατσαρόλα. Να σε τι οφείλεται λοιπόν αυτή η καινούργια, ανανεωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση εικόνα σου. Pas mal du tout. Όσο για τον έρωτα, σου παίζει κρυφτούλι, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω. Εντάξει, όσο κρατάει το παιχνίδι, κρατούν τα γέλια και οι χοροί. Η επόμενη μέρα είναι άλλη ιστορία και αφορά καθαρά τη δική σου στρατηγική.

Σκορπιός

Ο Ήλιος, ο Δίας και ο Ποσειδώνας σε βοηθούν να ξημερώσεις τον Σκορπιό που κρύβεις μέσα σου. Σε ελευθέρα ζωδιακά αυτό σημαίνει: Σταμάτα τα νάζια και πέσε στο ψαχνό. Μην περιμένεις ο έρωτας να σου χτυπήσει την πόρτα. Μην περιμένεις άλλοι να σου φέρουν το γαμπρό/νύφη έξω από την πόρτα. Γενικά μην περιμένεις τίποτα να γίνει έξω από την πόρτα σου. Γι’ αυτό άνοιξε την πόρτα και βγες έξω, και εκεί έξω δήλωσε «Είμαι Σκορπιός και θέλω να ερωτευτώ». Θα εκπλαγείς με το πόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν ακριβώς την ίδια επιθυμία με σένα. Μη χάνεις χρόνο. Γκρρρρρ.

Τοξότης

Ο Ήλιος σχηματίζει αισιόδοξες όψεις με τον Δία και παρόλο που τα οικονομικά σου ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, κάποιος θα τους πάρει τουλάχιστον το βαρύ σταυρό, και από κάπου που δεν το περίμενες θα έρθει χείρα βοηθείας. Ο Ποσειδώνας σού τραγουδά ένα πολύ ερωτικό τραγούδι και στο αφιερώνει. Ναι, μπορεί να έχεις πειρασμούς αυτό το Σ/Κ, το θέμα είναι πώς θα τους διαχειριστείς και τελικά τώρα ήρθε η στιγμή να δείξεις αν είσαι καλός παίκτης και αν τελικά το ιδρώνεις το φανελάκι.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι σαν να σε ρωτάει «Μα γιατί ακόμα δεν ερωτεύτηκες ή γιατί τέλος πάντων δεν αφήνεσαι στον έρωτα;». Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σε ρωτάνε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή πόσους ακόμα τρόπους χρειάζεσαι για να πάρουν τα ερωτικά σου τα πάνω τους; Τι άλλο δηλαδή να κάνει το σύμπαν; Στο πιάτο στο έχει φέρει, σου έβαλε τα μαχαιροπίρουνα στα χέρια... Σου φωνάζει μέσα στ’ αυτί «Φάε», κι εσύ ακόμα αναζητάς σε ημιάγρια κατάσταση την τροφή σου. Oh mon dieu. Μια φορά Αιγόκερως, πάντα Αιγόκερως.

Υδροχόος

Ήλιος, Δίας και Ποσειδώνας δουλεύουν για χάρη σου, και ακόμα κι αν κοιμάσαι, η τύχη σου δουλεύει. Και τα επαγγελματικά σου δεν θα στρώσουν μαγικά, αλλά δυο τρία αιχμηρά σημεία που συνέχεια έπεφτες πάνω τους και έκανες φοβικούς μώλωπες θα έρθουν και θα στρώσουν. Στον έρωτα για ακόμα μια φορά βρίσκεις τη χειρολαβή που αναζητούσες, όσο όμως το τρελό φορτηγό τρέχει με τα φρένα σπασμένα κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλειά σας.

Ιχθύες

Ο Ήλιος βρίσκεται στον πιο je t’ aime οίκο σου, και σχηματίζει θαυμάσιες όψεις με τον Δία και τον Ποσειδώνα, και τα ερωτικά ντεσιμπέλ ανεβαίνουν, και όλα είναι ξέφρενο πάρτι με σένα οικοδεσπότη. Μη μιζεριάζεις, μη σκέφτεσαι τι θα μπορούσε να είχε γίνει αλλιώς, και αν θα μπορούσες τελικά να είχες γίνει αστροναύτης. Συνδέσου με το εδώ και τώρα και ζήσε ένα τρυφερό, ερωτικό και ξέγνοιαστο Σ/Κ. Καλή διασκέδαση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ