O μπαμπάς 100, ο γιος...80 και μια 50χρονη Βουλγάρα στη μέση! - iefimerida.gr

O μπαμπάς 100, ο γιος...80 και μια 50χρονη Βουλγάρα στη μέση!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι τους είδαν στα δικαστήρια του Ηρακλείου δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν! Ένας αιωνόβιος Ηρακλειώτης και ο ...80χρονος γιος του, έφτασαν μέχρι τις δικαστικές αίθουσες για τα μάτια μιας 50χρονης Βουλγάρας!

Σύμφωνα με το Cretalive.gr ο ...γεροντοσεβντάς, διαδραματίστηκε σε ένα από τα κεφαλοχώρια του Ηρακλείου. Ο 80χρονος για τις ανάγκες της κατάκοιτης μητέρας του, προσέλαβε μια γυναίκα από τη Βουλγαρία. Ο 100χρονος πατέρας του και σύζυγος της κατάκοιτης γυναίκας γρήγορα ...λιμπίστηκε τα κάλλη της 50χρονης Βουλγάρας, η οποία όμως έκανε τα γλυκά μάτια και στον 80χρονο γιο του κι έτσι πατέρας και γιος έγιναν από δυο χωριά χωριάτες με αποκορύφωμα τη μεταφορά της διένεξης στο δικαστήριο, όπου διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους!

Τα δυο γερόντια στις δυο γωνιές της δικαστικής αίθουσας και οι δικηγόροι και οι συγγενείς στη μέση. Τελικώς, λίγο πριν την εκφώνηση της υπόθεσης, υπήρξε συμβιβασμός μεταξύ πατέρα και γιου, ενώ όπως είναι φυσικό η 50χρονη Βουλγάρα πήρε...πόδι από το σπίτι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ