3.500 ευρώ πληρώνουν για να...αποχαιρετήσουν τον Φέργκιουσον στο τελευταίο του παιχνίδι - iefimerida.gr

3.500 ευρώ πληρώνουν για να...αποχαιρετήσουν τον Φέργκιουσον στο τελευταίο του παιχνίδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι χιλιάδες φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φανατικοί του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον καλούνται να πληρώσουν έως και 3.500 ευρώ για να παρακολουθήσουν τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με την Γουέστ Μπρομ.

Αυτή θα είναι και η τελευταία αναμέτρηση στην οποία θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας ο 71χρονος τεχνικός.

Τα φθηνότερα εισιτήρια για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ ξεκινούν από τα 200 ευρώ, ενώ φτάνουν μέχρι και τα 3.500 ευρώ. Παράλληλα, στο ίντερνετ οι τιμές των εισιτηρίων είναι κοντά στα 1.000 ευρώ.

Εκπρόσωπος τύπου της Γουέστ Μπρομ δήλωσε:«Τα εισιτήρια για το τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στη Γιουνάιτεντ, έχουν ξεπουληθεί από τα ταμεία του συλλόγου. Πλέον οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν ότι έχει μείνει μέσω διαδικτύου. Πολλοί είναι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της Γουέστ Μπρομ, οι οποίοι πωλούν τη θέση που έχουν στο γήπεδο για κάποιο ματς για αρκετά μεγάλα ποσά, και στον αγώνα ενάντια στη Γιουνάιτεντ είναι σίγουρο πως θα γίνει κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ