Στο νοσοκομείο με εγκαύματα βρέφος 18 μηνών που κατάπιε μπαταρία - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα βρέφος 18 μηνών που κατάπιε μπαταρία

Στο νοσοκομείο με εγκαύματα βρέφος 18 μηνών που κατάπιε μπαταρία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες και ενώ η οικογένεια βρισκόταν στην Κύμη η μικρή ξέφυγε από τον έλεγχό τους, έβγαλε τις μπαταρίες από το κοντρόλ της τηλεόρασης και τις κατάπιε.

Οταν οι γονείς κατάλαβαν τι συμβαίνει την πήγαν στο κέντρο υγείας Κύμης. Ο γιατρός ήταν καθησυχαστικός. Οπως καταγγέλλουν τους είπε να μην ανησυχούν διότι το παιδί θα αποβάλλει την μπαταρία που κατάπιε με τα κόπρανά του.

Οι γονείς πήραν το κοριτσάκι τους και επέστρεψαν στο σπίτι. Τα πράγματα, όμως, λίγο αργότερα πήραν δυσάρεστη τροπή, καθώς το βρέφος άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.

Οι γονείς του, το πήγαν στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το 18 μηνών κοριτσάκι είχε υποστεί εγκαύματα από τα υγρά της μπαταρίας.

Το βρέφος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι τελικά θα καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ