Η κυβέρνηση «πάγωσε» το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό -Δεν εξηγεί τον λόγο το Μαξίμου - iefimerida.gr

Η κυβέρνηση «πάγωσε» το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό -Δεν εξηγεί τον λόγο το Μαξίμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα επανεξεταστεί τελικά το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό το οποίο επρόκειτο να κατατεθεί τις επόμενες ημέρες στη Βουλή, καθώς σύμφωνα με το Μαξίμου, «πρέπει να εξεταστούν καλύτερα παράμετροι που έχουν να κάνουν με την κοινωνία».

Η εξέλιξη αυτή, προέκυψε μετά από παρέμβαση του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη και του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου, οι οποίοι θα επεξεργαστούν το νομοσχέδιο, προκειμένου να διευθετηθούν γενικότερα προβλήματα τα οποία μπορεί να προκύψουν, αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, είχε δηλώσει την Τετάρτη πως το νομοσχέδιο ήταν έτοιμο, ενώ είχε πει επίσης πως το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, με εξαίρεση ενός κόμματος (Χρυσή Αυγή), είναι ώριμο να υπερασπιστεί νέες ρυθμίσεις που θα προβλέπουν ποινική αντιμετώπιση των φαινομένων του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ