Ο ατρόμητος γνωστός πολίστας που πήρε στο κυνήγι και έπιασε τσαντάκια στου Ζωγράφου - iefimerida.gr

Ο ατρόμητος γνωστός πολίστας που πήρε στο κυνήγι και έπιασε τσαντάκια στου Ζωγράφου

Ο ατρόμητος γνωστός πολίστας που συνέλαβε τον τσαντάκια στου Ζωγράφου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατρόμητος αποδεικνύεται ο διεθνής πολίστας Ζήσης Δελακάς ο οποίος για δεύτερη φορά, χωρίς να διστάσει λεπτό, όταν έγινε μάρτυρας μιας ληστείας όρμησε και ακινητοποίησε τον κακοποιό, σώζοντας, αυτή τη φορά μια γυναίκα στου Ζωγράφου.

Συγκεκριμένα ο Ζήσης Δελακάς καταδίωξε και ακινητοποίησε έναν νεαρό κακοποιό που λήστεψε μια γυναίκα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με το Star ο πολίστας περνούσε εκείνη τη στιγμή με τη μηχανή του τυχαία από τον τόπο της ληστείας, όταν είδε τον νεαρό ληστή να το βάζει στο πόδια με την τσάντα παραμάσχαλα. Χωρίς δεύτερη σκέψη, όρμισε για να τον πιάσει.

Ο νεαρός ληστής συνελήφθη και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο τμήμα ασφαλείας Ζωγράφου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζήσης Δελακάς γίνεται πρωταγωνιστής τέτοιου περιστατικού, αφού το 2011 είχε έρθει αντιμέτωπος με ένα παρόμοιο περιστατικό, και μάλιστα για αυτήν του την πράξη είχε τιμηθεί από την Ελληνική Αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ