Συνεργασία Nintendo και Apple: Οι εφαρμογές της iOS τώρα και στο Wii U - iefimerida.gr

Συνεργασία Nintendo και Apple: Οι εφαρμογές της iOS τώρα και στο Wii U

Συνεργασία Nintendo και Apple: Οι εφαρμογές της iOS τώρα και στο Wii U
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λόγω της δραματικής μείωσης των πωλήσεων που σημείωσε το τελευταίο διάστημα η Nintendo μετά τη στροφή των καταναλωτών στις εφαρμογές των smartphones, η Κορεάτικη εταιρία αποφάσισε να τροποποιήσει τις κονσόλες της ώστε να μπορούν να δεχτούν εφαρμογές iOS.

Το γεγονός ότι η Nintendo αρνείται κατηγορηματικά εδώ και χρόνια να βάλει δικά της παιχνίδια στο App Store της έχει κοστίσει ακριβά ρίχνοντας στα Τάρταρα πωλήσεις των νέων συσκευών της όπως το Wii U.

Κατανοώντας ωστόσο ότι τα παιχνίδια των smarpthones θα βοηθήσουν πολύ στις πωλήσεις των παραδοσιακών κονσόλων, η εταιρεία αποφάσισε να παραμετροποιήσει τις κονσόλες τις, ώστε οι πελάτες να μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές των smartphone σε αυτές.

H αγορά των κονσολών έχει πέσει αρκετά, ειδικά όταν στο App Store προσφέρονται τίτλοι όπως το Angry Birds και κοστίζουν μόλις 1 ευρώ, ενώ τα παιχνίδια στις φορητές κονσόλες όπως το 3DS συχνά ξεπερνούν τα 10 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ