30χρονος δύτης μαργαριταριών ο νέος «Βίκινγκ» σύντροφος της Ντέμι Μουρ [εικόνες] - iefimerida.gr

30χρονος δύτης μαργαριταριών ο νέος «Βίκινγκ» σύντροφος της Ντέμι Μουρ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας δίμετρος Αυστραλός -με λουκ που θυμίζει τους Βίκινγκς από την σειρά του History Channel- είναι ο νέος έρωτας της 50χρονης Ντέμι Μουρ.

«Είναι μια υπέροχη γυναίκα. Γνωριστήκαμε μέσα από την γιόγκα και πλέον έχουμε έρθει πολύ κοντά». Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Star ο επαγγελματίας δύτης, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει σχέση με την 50χρονη σταρ εδώ και 1 1/2 μήνα.

30χρονος δύτης μαργαριταριών ο νέος «Βίκινγκ» σύντροφος της Ντέμι Μουρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Οι παπαράτσι καταδιώκουν μανιωδώς το παράξενο αυτό ζευγάρι (έχουν διαφορά 20 πόντων σε ύψος και 20 χρόνων σε ηλικία) στους δρόμους του Λος Άντζελες. Αν και οι μόνες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει είναι αυτές που τους δείχνουν να μπαίνουν στο Nine Treasures Yoga studio στο West Hollywood.

Πέρα από την γιόγκα οι δυο τους -σύμφωνα με μαρτυρίες- φαίνονται να απολαμβάνουν τα μασάζ και την σάουνα που κάνουν πριν τα μαθήματα. Ακόμη και αν οι υπόλοιποι παραπονιούνται για τους «άγριους ήχους» που ακούγονται όταν είναι οι δυο τους μέσα.

30χρονος δύτης μαργαριταριών ο νέος «Βίκινγκ» σύντροφος της Ντέμι Μουρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Κατά τα άλλα ο Γουίλ, που έχει περάσει ένα διάστημα ως τεχνικός σε punk μπάντα, φέρεται πως έχει ασπαστεί την θρησκεία Σιχ και ότι του αρέσει να πειραματίζεται με τα ναρκωτικά.

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από ένα βίντεο που έχει ανεβάσει στο youtube και περιγράφει πως ένοιωσε όταν -κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού στις ζούγκλες του Περού- δοκίμασε ayahuasca, το γνωστό παραισθησιογόνο ποτό των ιθαγενών του Αμαζονίου.

30χρονος δύτης μαργαριταριών ο νέος «Βίκινγκ» σύντροφος της Ντέμι Μουρ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ